emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Лютого 2017 Анатолій Савчук 646

Черговий, вже 5-й з початку року,захід відбувся у молодіжній спільноті Хмельницьке товариство молодих інвалідів. Цього разу у затишному залі обласної юнацької бібліотеки молодь зібралася напередодні "Дня закоханих". Кожна молода людина потайки мріє про своє маленьке щастя, яким буде ділитися зі своєю коханою людиною. Саме тому, напередодні пори року, коли розквітає природа навколо нас, коли сонечко ласкавими променями пробуджує красу навколо нас, молоді люди своїми емоціями, віршами і посмішками радують один одного, ніби нагадуючи що світом править любов, мир і злагода, тільки позитивні почуття здатні прикрашати життя, що вирує навколо нас. Жодна зустріч молодіжної організації, як завжди, не відбувається від психологів Хмельницького міського центру соціальних служб сім'ї, дітей і молоді Ольги Захожої та Ольги Власюк, які допомагають активу організуватися, написати сценарій, підібрати виступи та провести зустріч. Цього разу захід органічно доповнили своїми виступами студенти Хмельницького інституту соціальних технологій та Хмельницького національного університету, заодно набувши певних практичних навичок та нових знань для роботи з "особливою" молоддю. Вірші, пісні, гумор і валентинки яскраво прикрасили передвесняну зустріч дружньої молодіжної спільноти, яка впродовж понад 16 років згуртована навколо ідеї створення спільної домівки для розвитку та творчості - Центру реабілітації. Сподаваємось що застій у вирішенні соціальних потреб громади зрушився з місця, і цьогоріч Хмельницький міський голова разом з депутатами міської ради благословлять створення соціального закладу. Дякуємо колективу Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва за гостинність та активну участь у житті молодіжної громади.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо