emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Блоги користувачів

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

блоги журналістів

Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому

13 Жовтня 2013 Як хмельницькі "даішники" труять газом водія (ВІДЕО) Більше дивись у новинах та коментарях на сайті Є" http://ye.ua/news/news_13941.html       Це ще одна рубрика на нашому блозі  STOP ДАІ   про порушення правил до...    читати далі»

Марафон

Біг ЗА МИР в Хмельницькому. 19-20 червня КОЖЕН бажаючий. Спонсори забігу підтримуються. Тел. 097 173 92 02    читати далі»

теги: марафон 9581 0

За дві криниці до прірви. Частина 1

Цього року, року Божого 2011 від Різдва Христового, стоїть невимовна спека. У селі тільки й розмов про те, що буде голод, а за Радянської України, за Совєтського Союзу все було інакше: і хліб був по 16 копійок, і за пенсію можна було не тільки прожити до наступної, а й відкласти на потім - на чор...    читати далі»

ОСІНЬ ВИБОРУ

Для людей, далеких від політики, всі вибори схожі. Насправді ж вони завжди різні. Особливості Парламентські вибори 2012 року для України особливі. Не лише тому, що нарешті завершує свою роботу депутатський корпус сьомого скликання, який самовільно, всупереч Конституції України, на півто...    читати далі»

Смертельна загроза

І сьогодні наш селянин спокійний, бо впевнений, що він буде так само потрібний китайцеві, арабові, єврею – всім, хто прийде на його землю. Він спокійний, як їжачок, якому не страшний ніякий звір, бо він має колючки. Їжачок вільно перебігає автомобільну трасу, не усвідомлюючи, що колючки вже...    читати далі»

Кумедні шапочки, відпочинок і географія

На фестивалі щодня були дощі, самі безбашені не ховалися від них взагалі, передбачливі - носили з собою парасольки, дощовики, плащ-палатки, і х-тось просто хоодив у шляпках: і в дощ і в сонце захист є. Ми трохи назбирали кадрів хто в чому ходив, а також понаблюдали хто і як розважався в перервах ...    читати далі»

блоги користувачів

Після Євро-2012 готелю України будуть недозаполнены на 40%

  З наближенням Євро-2012 значно зростають темпи розвитку ринку готельної нерухомості приймаючих міст України (Київ, Харків, Донецьк, Львів). Про це повідомила менеджер, керівник відділу консультацій по нерухомості у Україні «Ернст энд Янг» Елеонора Мельник.     «Девелопери прагнуть закінчити будівництво готелів і ввес...    читати далі»

теги: євро-2012 3136 0

Ми не залежимо ні від чинної влади, ні від опозиції!

       7-го серпняжурналісти семи друкованихта інтернет видань Хмельниччини спілкуватися з обласним головою «УДАРу» Олександром Корнійчуком.      1 серпня в Києві відбувся десятий загальний з’їзд партії, на якому її лідер відкрив присутнім основні політичні позиції «Удару». Віталій Кличко познайомив широкий загал з ключовими персонами його команди, що формують кістяк організації та входять,відповідно,до першої десятки п...    читати далі»

працевлаштування

   Впевнена,більшість вільних працівників до 40 років зіштовхнулись з проблемою працевлаштування. Ми з надією переглядаємо надруковані вакансії,  шукаємо своє покликання серед вакансій заявлених в інтернеті, з довірою зазираємо в очі більш-менш працевлаштованих друзів та знайомих, найсміливіші долають охорону аби особисто себе презентувати  начальсту вподобаного підприємства, і нарешті, приречено звертаємось в центр зайнятості(ЦЗ). ...    читати далі»

Записник активної безробітної.

В наш нелегкий час так важко знайти роботу. Тим більше роботу до душі. Ось і я, залившись без роботи ще в 2009 році відсьорбнула цього лиха. Саме прикре це те, що дьоготь безробіття доводиться пити досі та перебиватись аби-якими заробітками. Та суть лиха зовсім у іншому... Кожен ,хто намагається знайти роботу знає усі кола пекла цього блукання. Одні з нас звертаються у центри зайнятості(МЦЗ), інші просять допомоги у рідні та знайомих, дехто просто діє на "авось". Історії у всіх ...    читати далі»

Начинается строительство 15-кватрирного, 5-этажного элитного дома в частном массиве

       Начинается строительство 15-кватрирного, 5-этажного элитного дома в частном массиве. Сдача дома - в конце 2012года. Планировка дома: 1,2,3 комнатные квартиры, 3-ные квартиры с 2 санузлами (Паркинг, бассейн, фитнес-центр, дет.площадка, консьерж, видеонаблюдение, информационные комуникации, лифт, свой ЖЭК) Обращаться по телефону +380673838190 Роман Викторович.  ...    читати далі»

Як боротись з нечесними роботодавцями?

Я прцюю на будівництві не перший рік. І дуже часто приходиться зустрічатися і мати справу з не чесними людьми які надають роботу,і при цьому не завжди хочуть розраховуватись за неї ! В останній час таких людей дедалі більше ! І що ми можемо з цим зробити щоб нас не обманювали , звісно ж нічого!!! Працюємо далі ,забуваючи за тих хто живе за рахунок таких(лохів)! Інажаль управи на таких нема... ...    читати далі»

Проходьте дальшЕ

  Коли більшості Хмельничан потрібно їхати на роботу чи з неї, на полювання також виходять "мисливці за порушниками" - ДАЇшники. Стояти вони люблять у місцях, де маршрутки точно будуть повними, на під'їздах до центру. Не потрібно великої ерудиції щоб зрозуміти що в маршрутках в цей час не тільки сидячі місця зайняті. А народ який юрбою ломиться в двері Спринтера чи ЛТшки під нецензурщину водія, ніяк не втямить, чому то ДАЇшника саме в час пік кортить боротися за...    читати далі»

теги: маршрутка 1478 0

Андрію Клюєву доручено проведення євроінтеграційних процесів

  Черговий тиждень в українській політиці закінчився низкою сенсаційних подій. Про тимчасове об’єднання опозиційних сил з партією влади на шляху до прийняття євроінтеграційних законів згадувати навіть не варто, оскільки цього треба було чекати. А ось інша новина про придбання братами Клюєвими 100% корпоративних прав на територію «Межигір’я», де розташована резиденція Президента України, цілий тиждень не зникає зі шпальт засобів масової інформації та ще й набув...    читати далі»

теги: євросоюз 1298 0

Энтони Доэр – Свет, который мы не видим

Роман является финалистом национальной американской книжной премии. Также, книга удостоена многочисленных международных наград. История о слепой французской девушке и немецкого мальчика, пути которых сталкиваются в оккупированной Франции, и оба они пытаются выжить во время опустошительной Второй мировой войны. Мари-Лор живет с отцом в Париже недалеко от музея естественной истории, где он работает мастером по ремонту замков. Когда девочке исполнилось шесть лет, она ослепла, а отец построил ей и...    читати далі»

Когда женщина не испытывает чувства романтической близости

  Вы считаете, что непонимание уникальности сексуальных переживаний одного из супругов может при­вести к осложнению супружеских отношений. Не могли бы вы объяснить подобную ситуацию? Даже в тех случаях, когда между людьми существует искренняя любовь, эмоциональное состояние женщины оказывает сильное влияние на ее способность полноценно участвовать в интимном процессе. До тех пор, пока она не ощутит духовной близости с мужем в конкротные мгновения, не обретет уверенность, что ...    читати далі»


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо