emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

donnidarko

donnidarko

Всього записів: 9

 

Теги користувача

Записи користувача:


» «Ядерні відходи»/ Український фільм потрапив до конкурсної програми фестивалю в Локарно

Короткометражний фільм Мирослава Слабошпицького «Ядерні відходи» увійшов до конкурсної програми 65-го ювілейного кінофестивалю в Локарно, який вважається одним з найбільш авторитетних кінофорумів Європи. Нова стрічка українського режисера повністю знята в Чорнобилі та Прип'яті

Цього року конкурс включає 28 короткометражних і среднеметражніх стрічок молодих незалежних режисерів з країн Європи, Азії, Австралії, США і Великобританії. Картина Мирослава Слабошпицького - єдина з країн СНД, відібрана в цю конкурсну програму.

23-хвилинний фільм «Ядерні відходи» є частиною альманаху короткометражних робіт «Україні Гудбай», який вийде в український прокат у листопаді 2012 року. Продюсерами виступили Володимир Тихий, Ігор Савіченко і Денис Іванов. За словами Мирослава Слабошпицького, його новий фільм - камерна історія про чоловіка і жінку, які працюють в зоні відчуження.

Мирослав Слабошпицький - єдиний українець, який два роки поспіль брав участь у конкурсі Берлінале - з фільмами «Діагноз» в 2009 році і «Глухота» в 2010 році.

Кінофорум у Локарно - од...



13 Липня 2012, 10:34:52 5300 1

» Ціни на електроенергію знову піднімуть

Підвищення тарифів для рядових українців стало неминучим. Як стало відомо, найближчим часом будуть кардинально переписані правила гри на енергоринку України. Одна з найбільш резонансних реформ дозволить українським бізнесменам наростити свою рентабельність при продажі вітчизняної електроенергії за кордон. Але заплатять за це задоволення прості українці, для яких ціна на електроенергію може вирости майже в два рази.
Енергетична революція прошла в Україні традиційно тихо. Так як, Кабмін опублікував власне розпорядження №163-р, яким кардинально змінив правила зовнішньої торгівлі електричною енергією. Зокрема, цим документом уряд дав згоду компаніям, що спеціалізуються на експорті українського струму до Словаччини, Угорщини, Румунії і Польщі, купувати його на внутрішньому ринку за дешевшою вартістю.

А саме – за тарифом, що не включає так звані дотаційні сертифікати, за допомогою яких промисловість компенсує енергетикам різницю між економічно обгрунтованими і реальними тарифами на струм для населення.

У вищезазначеному розпорядженні говориться про те, що ініціа�...



4 Квітня 2012, 15:49:31 4400 0

» На Вінничині школяр "замінував" три школи

У місті Іллінці на Вінничині через анонімне повідомлення 9-річного учня про замінування однієї із шкіл міліція була змушена перервати навчання у трьох навчальних закладах.

"7 березня на телефон чергової частини райвідділу міліції зателефонував анонім і повідомив про закладену вибухівку в одній із міських шкіл. Повідомлення було отримано близько 8:00 ранку", — повідомили в прес-службі МВС України.

"У райцентрі знаходиться три загальноосвітніх школи і в усіх трьох приміщеннях вибухотехніки проводили детальне обстеження щодо можливої наявності вибухонебезпечних речовин", — зазначили в МВС.

Правоохоронці встановили, що неправдиве повідомлення із хуліганських спонукань вчинив місцевий 9-річний школяр. За його словами, на цей вчинок його надихнув телевізійний сюжет про неправдиве замінування, який він побачив на одному з центральних каналів.

З батьками хлопчика працівники міліції провели профілактичну бесіду. Їм доведеться відшкодувати збитки, завдані діями їхнього сина, зазначили у міліції.
Джерело:
Телеканал новин «24»



10 Березня 2012, 18:35:12 3491 0

» Ватикан заявив про готовність хрестити інопланетян

Ватикан готовий хрестити інопланетян, якщо вони самі цього захочуть. Про це заявив головний астроном Папи Римського доктор Гай Консольманьо.

З його слів, католицька церква не заперечує існування неземного життя, і Ватикан буде радий зустріти прибульців з теплом і радістю. "Я був би радий, якби де-небудь ще виявилося життя, і буду радий подвійно, якщо це життя виявиться розумним. Будь-яке створіння, незважаючи на те, скільки в нього щупалець, має душу", - заявив Консольманьо.

При цьому він зазначив, що в майбутньому з'являться космічні місіонери, метою яких буде навернення інопланетян у християнство. На закінчення Консольманьо сказав, що Ватикан постійно стежить за світом науки.

Раніше головний екзорцист Ватикану отець Габріель Аморт причислив йогу до сатанізму. На думку 85-річного священика, заняття йогою ведуть до зла і є витівкою диявола.



11 Грудня 2011, 15:47:45 4013 2

» Как изменятся коммунальные тарифы

Министр ЖКХ Анатолий Близнюк

Министр ЖКХ Анатолий Близнюк

Тарифы на коммунальные услуги в Украине в ближайшее время расти не будут - Министр ЖКХ Анатолий Близнюк.

«Сегодня на разных уровнях устанавливаются тарифы, которые покрывают себестоимость предоставления услуг от 65% до 100%. Соответственно, государство принимает меры и компенсирует разницу», - сообщил Сегодня Анатолий Близнюк.

«Кроме того, в разных регионах тарифы, например, на воду отличаются в 10 раз, а по теплу в 6 - 7 раз. На ликвидации именно таких перекосов акцентировал наше внимание президент Украины. Пока с этим не будет наведен порядок, говорить о росте тарифов некорректно», - сказал он.



7 Вересня 2011, 11:12:15 3956 0

» «Какие ядохимикаты? Не выдумывайте! Вы отравились… огурцами!» – говорил моей жене управляющий»

Расфасовывая ячмень, сотрудница хлебоприемного предприятия в Хмельницкой области получила отравление ядохимикатами. Женщину чудом спасли, но она на всю жизнь останется инвалидом. На днях областная прокуратура привлекла к ответственности пытавшихся скрыть этот инцидент сотрудников завода и медиков

Если бы еще год назад Леониде Боровской — энергичной работящей женщине, на которой держался весь дом, — сказали, что она едва сможет ходить, даже опираясь на палочку, рассмеялась бы. Она работала на Закупнянском хлебоприемном предприятии — расфасовывала зерно. Обработанный ячмень с этого предприятия поставляют даже на известные киевские пивзаводы.

В один из рабочих дней ячмень привезли какой-то странный. На вид он ничем не отличался от обычного, но запах! Едкий, удушливый, тяжелый — рядом с зерном невозможно было находиться. Леонида Федоровна сообщила об этом руководству. Но инженер по технике безопасности даже слушать ее не стал: «Идите работайте! Выдумали тоже… Не бойтесь: от этого еще никто не умирал».
«Едва я зашла в цех, меня мгновенно начало под�...



15 Серпня 2011, 15:57:06 6482 0

» Когда Украина увидит фильм "Кросс", получивший в 2011 году Золотую пальмовую ветвь на кинофестивале в Каннах?

 

Все решено наперед... Человек живет и умирает не по собственной воле. Из точки «А» он движется в точку «В», параллельно прилагая усилия...
 
Именно эти усилия и интересуют Марину Вроду, которая привезла в Украину Золотую пальмовую ветвь с Каннского фестиваля за свою короткометражку «Кросс».
 
О чем она? Проще сказать, о жизни. Вспомните свою школу: беременных одноклассниц из неблагополучных семей, обкуренные травкой туалеты, наглых бесстрашных гопников, школьников, мучающих бесприютных животных… У вас этого не было? А у Марины Вроды из рабочего предместья Бортничи было. И маленький кусочек этого кошмара и показала в своей короткометражке Марина Врода. Представила Европе – и победила.
 
Почему фильм называется «Кросс»? Бег ради того, чтобы пересечь границу. Это ассоциации авторши из детства, когда на уроках физкультуры заставляли бегать, в не зависимости от того, хочешь ты бежать или нет. Ты должен.
 Российская пресса, кстати, перевела название фильма как «Крест». И это имя ему тоже подходит.
 
Марина Врода: "Пр...



30 Червня 2011, 08:35:38 2777 0

» ТОП-10 анекдотов дня

 

1)Едет мальчик на велосипеде мимо мамы:

-Мама, смотри, я еду без рук!!!

Завернул за поворот, через секунду возвращается:

-Мама, смотри, я еду без зубов...

 

2)Парень и девушка познакомились в Интернете и решили встретиться в ресторане. Свидание не удалось... молодой человек скучает и ежеминутно смотрит на часы. Наконец он не выдерживает и выходит, якобы позвонить. Возвращается через пять минут со скорбным лицом и говорит:

-Знаешь, у меня дома несчастье. Мой дедушка умер.

-Слава богу, - говорит девушка, - если бы не умер твой, пришлось бы

моему.

 

3)Учитель ОБЖ поджёг школу и тем, кто успел выбежать, ставил пятёрки за четверть.

 

4)Профессор пишет на доске цветными мелками. Голос из задних рядов:

- Профессор, голубым не видно!

- Голубые могут пересесть на первый ряд!

 

5)Сидят два каннибала. Голодные, мрачные. Один печально листает каталог товаров. Потом говорит:

- О! У меня идея! Давай по каталогу холодильник закажем.

- Ты что, совсем с глузду съехал? У нас жрать нечего, а ты холодильники заказывать собрался.

- Дурилка ты все-таки. И холодильник нам п...



7 Червня 2011, 15:49:08 2385 0


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо