emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Микола Кулик

Микола Кулик

Всього записів: 36

 Створено: 24 Липня 2014 р.

Теги користувача

Записи користувача:


» Марафон

Біг ЗА МИР в Хмельницькому. 19-20 червня КОЖЕН бажаючий. Спонсори забігу підтримуються. Тел. 097 173 92 02



20 Квітня 2015, 11:20:56 9504 0

» всеукраїнський турнір з футзалу

28 лютого в м. Дунаївці відбувся всеукраїнський турнір з футзалу памяті  Сергія Ігнатьєва – тренера футбольної команди, який трагічно загинув в ДТП, повертаючись зі змагань. В турнірі прийняло участь 6 команд. В результаті видовищної гри перше  місце посіла команда з міста Тернопіль, друге з Камянця-Подільського, і третє за господарями.  Дунаєвецька районна федерація футболу нагородила призерів змагань  кубками, медалями та призами. 



28 Лютого 2015, 20:53:47 2096 0

» З новим роком

З новим роком усіх ! Миру і добра !

 

Быть живым — это самый большой из всех страхов, имеющихся у человека.
Смерть не является самым большим страхом, который есть у нас. То, чего мы больше всего боимся — это рискнуть и быть по-настоящему живыми и проявлять то, чем мы на самом деле являемся. 
Самым большим страхом человека является страх быть просто самим собой. 
Мы научились жить свою жизнь, стараясь удовлетворить желания и запросы других людей. 
Мы научились жить, опираясь на точки зрения других людей, потому что в нас силен страх оказаться отвергнутыми, ненужными, недостаточно хорошими для кого-то.

 

"Я много бываю в Италии. Для итальянцев важная характеристика человека — allegria, весёлость, готовность всё как бы приподнимать, а не опускать. Если в человеке нет "аллегрии", это нехороший человек, на взгляд итальянцев. Он и сам не радостный, и никого не делает радостным, и жизнь, по которой он проходит, уныла. Человек без "аллегрии" — это почти человек без души, уж точно — без благодарности. "Аллегрия" — заразительная вещь. 
У нас ун...



4 Січня 2015, 23:30:11 2534 0

» З святом Святого Миколая

До дня святого Миколая відбувся обласний отурнір з дзюдо. Костянтин Мудрик з Дунаєвець привіз своїх вихованців позмагатись  з хмельничанами. Перемогла ДРУЖБА ! І головне з дитячого віку формути у дітей, що головне в житті - це не медалі ! 

19 декабря отмечается День святителя Николая Чудотворца. Святитель Николай считается покровителем путешественников и мореплавателей. И является одним из самых почитаемых святых в православном мире. Святитель Николай, живший в 3-4 веках, прославился как великий угодник Божий, поэтому в народе его обычно называют Николаем Угодником. Святитель Николай считался «всех предстателем и заступником, всех скорбных утешителем, всех сущих в бедах прибежищем, благочестия столпом, верных поборником». Христиане верят, что и сегодня он совершает множество чудес в помощь молящимся ему людям. Совершая паломничество в Иерусалим, Николай Чудотворец по просьбе отчаявшихся путников молитвой успокоил разбушевавшееся море. Удержав меч палача, святой Николай спас от смерти трех мужей, невинно осужденных корыстолюбивым градоначальником.

ИСТОРИ�...



20 Грудня 2014, 11:14:12 1950 0

» Відзначення волонтерів

Сьогодні у приміщенні обласної філармонії відзначили волонтерів , які допомагають державі виконувати її прямий обов"язок - забезпечувати військових одягом та іжею. Ось таку державу ми маємо за 23 роки "незалежності". І якби не ці мужні люди з добрим сердцем, які їздять на схід до солдат, то, напевно, ми би вже не мали держави !

 Отже, в рядах волонтерів : Татьяна Юзепчук, Сергій Кисельов, Денис Цапенко, Лариса Мельник та багато інших. Усіх не перечислеш . І поки "дивана сотня" просто спостерігає і "проїдає" своє життя , ці люди надихають на подвиги

 Потрібно вже будувати держава за Платоном. Оскільки ніхто не може себе сам забезпечити, й існує із вищих цілей, він розпізнає три верстви населення: філософів, воїнів, ремісників.  Ремісники в Україні завжди були, воїни теж зявились (хоча вже весь світ не вірив в Україну), а ось філософів у нас немає, одні політикани та олігархи, які роздирають Україну до кінця в ці важкі часи. 

Не вірте ні политикам, ні священикам - вірте в себе. І все знаходиться в нас ! А Бог допоможе !

 



12 Грудня 2014, 00:21:48 1771 0

» Донорство

В суботу в Червоному Хресті (по Шевченка) о 13 год буде ввідний курс для волонтерів, які хочуть отримати знання надання першої допомоги

 

Здав кров для поранених солдат

Прийом з 10:00 до 13:00.
Для студентів - отримаєте відгул, для працівників - оплачуваний вихідний робочий день. Це за Законом.
Пункт знаходиться за адресою вул. Г. Сковороди, 29.




Готуючись до дачі крові, необхідно знати декілька правил :
Вік: з 18 років. 

• Напередодні, ввечері необхідно повечеряти, при цьому неможна вживати жирну, молочну їжу та напої, які містять алкоголь.

• В день дачі крові бажано бути відпочившим, легко поснідати та не планувати на цей день яких-нібудь серьозних справ, інтенсивний фізичний труд, прийом алкоголю. Не бажано в цей день управляти транспортними засобами із-за емоційного збудження, яке буває, як правило, у всіх.

• За 2 години до та 2 години після дачі крові курити небеспечно, як для себе, так і для того, кому попаде ваша кров.

Тепер про деякі мінуси донорства .

• В день дачі крові, а також ще в один день за вибором, ви, скоріш за все, не побачитесь з співробітни...



3 Грудня 2014, 22:40:47 2096 0

» річниця побиття студентів

 
Виступив в Києві до річниці побиття студентів. 
"Вважаю, що рік назад в Україні з"явилось явище студентство. До цього у нас були лише КВН-щики, які могли лише випити пива або водки , кинути пару примітивних жартів і здати сесію за гроші. А рік назад студенти показали, що вони чогось варті, що вони можуть відстоювати якусь ідею. Навіть, жертвуючи власним здоров"ям. Саме так і повинно бути. Студенти мають стати більш організованішими, мають створювати якійсь гуртки саморозвитку, спортивного вдосконалення. На випадок , якщо їх права притісняють вони повинні завжди виходити на акціі протесту, адже вони молоді і повні ненависті до несправедливості. На відміну від 40-50 річної "диваної сотні", яка лежать перед телевізором з бокалом пиво і тільки ниє на життя, а нічого не хочу змінювати Саме студенти мають стати рушійною силою змін в нашій державі. Вони повні енергії. Потрібно тільки правильно її направити. Хмельницьки студенти, на жаль, такі активні як львівські, адже у нас немає таких традицій. Але я вірю з часом все зміниться. Потрібно вибирати освіту за призначенн�...



1 Грудня 2014, 06:46:04 1877 0

» Турнір з вільної боротьби

27-29 листопада. м. Хмельницький. ОЦФВУМ

Запрошуються всі бажаючі 



28 Листопада 2014, 12:48:50 1942 0

» Рік Майдану Гідності

Для кожного він був свій...

 

Минулого року я  виступав в Хмельницькому, Івано-Франківську і Києві за психологічну революцію, революцію свідомості, а не просто про зміну влади. Про ту революцію , про яку говорили Сократ і Платон, Христос і Будда , Толстой і Сковорода !

Беззмістовно змінювати лодку, якщо ми не навчились грести веслами !
Але найвижчою перемогою було те, що народ України встав з колін і повірив у власні сили ! При владі повинні бути професіонали, а не люди за квотними принципами партій . Геть партійність - дорогу людям діла, а не розмов ! Старше покоління уже не вірить в зміни, а ось талановита і принципова молодь зможе їх зробити. Та молодь, яка займається спортом, яка не просто отримала диплом магістра, а чітко знає чого вона варта ! Та молодь, яка вірить в добро, порядність і  честь , а  не в грошові знаки
Дорогу молодим !. 
 
Не зважаючи на дивану сотню люди України вже інші. Ми переможемо ! Миру- Мир !



22 Листопада 2014, 05:15:20 1730 0


Курси валют на 19.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
38.83
38.87
42.32
42.35

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо