emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дорожній контроль Хмельницький


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора ДАІшний контроль

Використання інспекторами ДАІ «TrueCAM» незаконне

 

Генеральна прокуратура України внесла припис начальнику Департаменту ДАІ МВС


До органів прокуратури України упродовж січня–лютого поточного року надійшла значна кількість звернень громадян з приводу законності притягнення до адміністративної відповідальності у сфері порушення правил дорожнього руху, зафіксованих за допомогою технічних засобів іноземного виробництва «TrueCAM LNI 20/20» та «Арена». Генеральною прокуратурою України з цього приводу проведена перевірка та встановлено, що ці технічні засоби використовуються Департаментом ДАІ МВС без експертного висновку або сертифіката відповідності, що є порушенням вимог законів України «Про інформацію» та «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України. За результатами перевірки з метою захисту прав громадян та інтересів держави Генеральною прокуратурою України начальнику Департаменту ДАІ МВС України внесений припис про усунення виявлених порушень закону.

 

Тарас ФРАЙ Фото autoportal.ua

теги: даі, trucam, візир, даі, trucam, візир

22 Березня 2011, 21:24:41 3404 1

Oстанні коментарі

«TruCAM» працює на дорогах хмльниччини


22 Березня 2011

20:38

Хмельницькі даішники отримали нові вимірювачі швидкості руху авто

Підрозділами УДАІ УМВС України в Хмельницькій області використовується 5 лазерних вимірювачів швидкості транспортних засобів «TruCAM»: ВДАІ з обслуговування м. Хмельницького, Кам’янець-Подільським, Шепетівським, Хмельницьким та Війтівецький взводами ДПС для обслуговування доріг державного значення, повідомляє прес-служба обласного ДАІ. І працівниками Державтоінспекції Хмельницької області, разом із залученням засобів масової інформації вже проведено профілактичну акцію «Познайомся з «TruCAMом».

Були визначенні місця дислокації несення служби нарядами ДАІ. До прикладу, зупинивши водія «Фольксвагена», працівником Державтоінспекції було запропоновано водієві познайомитись з пристроєм, на що він залюбки погодився. Інспектор ДАІ детально пояснив, на яких правових підставах використовується лазерний вимірювач швидкості «TruCAM» для фіксації правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху в ручному режимі. Також надалі водію, було продемонстровано роботу пристрою.

Чоловік був вражений, і на запитання журналістів відповів: «Дійсно пристрій цікавий, і універсальний, якщо я перевищу швидкість і попадусь на «TruCAM», в мене ніяких претензій до працівників ДАІ не буде, адже тут чітко фіксується порушення. І ще, я вважаю вірним те, що працівник ДАІ зупиняє водія, і показує йому, що він порушив ПДР. Тепер перед тим, як перевищити швидкість, я подумаю варто, це чи ні!».

Коли було зупинено іншого водія «Ауді», він відповів: «Я вже знайомий з таким пристроєм, зупиняли в Києві, добрий вимірювач швидкості, побільше б таких, тоді б наші водії стали б набагато дисциплінованішими!».

Олександр ВОЛКОВ

12 Січня 2011

http://ye.ua/news/news_3138.html



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо