emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Ната Воля


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

ХАзяїн,що " завжди поруч " дбає про власних найманців...

Службовці виконавчої влади Хмельницького та Волочиських районів за підтримки нардепа Сергія Лабазюка,який "ЗАВЖДИ ПОРУЧ" поїхали воювати у Карпати.
10:25, 26 липня 2014, 13:06, 26 липня 2014

25.08.2014 р.у робочий час особи,які мали б перебувати на своїх робочих місцях,які є у виконавчих органах влади на службі,порушивши трудову дисципліну норми моралі, адже в державі війна,за сприяння нардепа Лабазюка поїхали на "ВІЙНУ за столом з келихом в зубах" у КАРПАТИ.

Лабазюк,який голосував з партією регіонів в т.ч. й 16-го січня розпочав політичні передвиборчі перегони. Його поїздки по АТО з метою відбілення Є ПОЛІТ.ПІАРОМ,а ті подарунки ,що він роздає є виключною власністю народу,яку він награбував шляхом маніпуляцій та шахрайських методів.

Отож,люди не міняються як і не змінилась система влади.Голова Хмельницької райради Прокопов із своїм заступником Борець Тетяною(свободівкою),та керівник апарату, службовці ради,а також голови та секретарі сільських рад поїхали до кормушки Лабазюка аби обговорити майбутні плани махінацій політичних маніпуляцй.Список служак Фото і відео додаються.

Лопотовська,яка є бездіяльна,бездарна і непрофесійна голова Бахмотовецької сільради,де Лабазюк намагається втілитися в землі сільради,(що за 100 км. від центрального офісу "Аграрної компанії 2004") все таки змогла зорганізуватись і зібрати кошти з сільських голів на подарунок в знак подяки Лабазюку за поїздку. Але свято було зіпсовано у Волочиську вояжери висунули обвинуваченнями Лабазюку в провокації і проблемах,які виникнули,але від поїздки не відмовились,бо залежність від бабла то хвороба,а коли пов"язують кримінальні оборутки-то це вже кругова порука. Жучковецький голова сільської ради Тащук Вктор Олександрович, як вірний цербер кинувся з кулаками на активістку самооборони майдану Наталю Вишнівську,захищаючи Лопатовську від фотокамери і підтримуючи її у її обуренні і гніві щодо їх"палива" усіх горе-керманичів.Ось коротенький список служак,але не народу України:
-Коминда Леся Мирославівна-керуюча апаратом Хмельницької райради;
-Горецька Марія Степанівна-голова,Гелетенецька сільська рада,яка їздила на антимайдан;
-Гралюк В.В. Пашковецька сільська рада,голова;
- Жук Галина Володимирівна секретар Пашковецька сільська рада;
Бойко ;
-Попіль О.П. Стуфчинецька сільська рада;
-Рибак М.О. село Жовтневе,сільський голова;
-Попелюшко Н.О. Пархомовецька сільська рада;
-Дячок Василь Володимирович Розсошанський сільський голова;
-Маринюк с.Малиничі,голова;
-Мала Наталія Володимирівна,с.Захарівці;
-Огінський Володимир Антонович Гнатовецька сільська рада;
Антонюк Андрій -райковецький сільський голова;
-Андрєєва Лариса Голова Ружичанської сільської ради,яка божилася,що не поїде,колишня помаранчева,а теперішня синьо-біла вже;
-Нетреба Т.В. Гвардійська сільська рада -була у списку,але не поїхала через те,що лежить у лікарні.
-Лежанський Василь Васильович Дісогринвецька сільська рада,який повернувся з круїзу за твердженням Гулко Галини Вікторівни(яка передавала прохання його не зачіпати),а насправді він медетує в горах та щей додумався зателефонувати до сільської ради і просити оформити заяву попередньою датою за власний рахунок.Щож,нехай молиться за очищення своєї душі,(бо репутацію йому уже не відбілити)За новою легендою від 26 липня на тій горі до якої вони поїхали мали здійснити ретуал молитви за Україну. ;-))

Петро Лабазюк(брат нардепа,директор "Аграрної компанії 2004" по діяльності якої відкрито кримінальні провадження особисто "прилетів" на Війтівецьке перехрестя рятувати запроданців від громадських активістів ,які виявили даний захід сімейства Лабазюків,аби не було опублічення(відео додається). Написано заяву до правоохоронних органів.Будемо бачити як вона буде розглянута.Також будемо звертатись до усіх ЗМІ в т.ч. "Подільських вістей","Прибузької зорі" і інших і побачимо хто напише правду.На даний час "відпочиваючі" в телефоному режимі оформляють відпустки за 25 липня.Інформувати будемо щодо подальших подій регулярно.



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо