emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

Хмельничанка виграла сертифікат на 5000 грн. від ПриватБанку в акції “З турботою про маму”

Влітку ПриватБанк розпочав акцію “З турботою про маму”, в якій щоквартально розігрується сертифікат на 5000 грн. для купівлі побутової техніки в мережі магазинів “Сomfy”. І от вже можна привітати першу переможицю - Хмельничанку Надію, яка стала власницею сертифікату на 5000 грн.

З 01.06.2014 в усіх пологових будинках та жіночих консультаціях Українських міст із населенням більше 100 тис. чол. майбутнім матерям видають у подарунок промопакет Procter&Gamble із засобами гігієни та пакет карт ПриватБанку для отримання соціальних виплат. Для участі у розіграші майбутній мамі необхідно оформити видану карту у будь-якому відділенні ПриватБанку, зареєструватися у розіграші, відправивши СМС на короткий номер 3777, та здійснити оплату карткою за товар у будь-якому магазині.

Хмельничанка Надія Дячок, яка виконала всі умови реєстрації, виграла головний квартальний приз - сертифікат для придбання побутової техніки на 5000 грн. На вручення сертифікату родина Дячок прийшла у повному складі: мама Надія, тато Юрій та донечка Софійка. На запитання, що родина придбає на цю суму, Надія одразу взяла ініціативу у свої руки та розподілила виграш на пральну машину та фотоапарат. Чоловік посмішкою погодився із таким рішенням.

“Ще до моменту вручення сертифікату я не могла повірити, що це все не є “розіграш”, а справжній виграш, - ділиться враженнями переможниця. - Спочатку мені зателефонували із стаціонарного Дніпропетровського телефону. Про цей номер я прочитала в Інтернеті суперечливу інформацію, що він належить ПриватБанку, а також, що це можуть бути шахраї. А головне, взяла собі до уваги застереження, що в будь-якому випадку ніяких персональних даних по телефону говорити не потрібно. А от коли мене запросили у відділення ПриватБанку на вручення подарунку - зажевріла надія”.

“ПриватБанк традиційно проводить акції, які виявляють турботу та приносять радість нашим клієнтам, - говорить керівник напрямку просування соціальних програм Південно-Західного управління ПриватБанку Руслан Лишенко. - Ще варто зазначити, що обслуговування за соціальними програмами є безкоштовним”.

 

У Хмельницькій області у ПриватБанку на обслуговуванні більше 106 тисяч пенсіонерів та понад  17 тисяч молодих мам.

теги: приватбанк, акція, соціальні виплати

17 Жовтня 2014, 12:23:30 1255 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо