emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Пресслужба ПриватБанку


БЛОГ (ДОПИСИ)

 

Нове Ярмолинецьке відділення ПриватБанку в сучасному форматі

Вбудоване зображення 1

В м. Ярмолинці розпочало роботу нове відділення ПриватБанку у сучасному форматі. Робочі місця працівників розміщені у форматі OpenSpace. Для зручності клієнтів та уникнення черг  встановлено чотири термінали самообслуговування та спеціальні круглі столи для обслуговування на планшетах iPad. Співробітники відділення ПриватБанку демонструють клієнту всі дії на планшеті та  надають найпопулярніші послуги - від випуску карти з патріотичним дизайном та відкриття депозитного вкладу до оплати комунальних послуг та купівлі квитків на транспорт чи концерт. Також у відділенні облаштовано зону цілодобового обслуговування 24/7.

ПриватБанк продовжує розвиток мережі банківських відділень, які відтепер працюють у форматі, орієнтованому на самообслуговування та надання банкірами консультаційних послуг, використовуючи мобільні планшети. Всі ці заходи направлені на обслуговування клієнтів оперативніше, без черг, на різних електронних пристроях -  від терміналу самообслуговування до клієнтського смартфону.

"Одна із головних задач працівників банку -це навчити персонально кожного клієнта отримувати фінансові послуги самостійно за допомогою електронних пристроїв банку, власних гаджетів та компьютерів, - говорить керівник Ярмолинецького відділення ПриватБанку Павло Бердула. - Наочно показати і навіть дати спробувати самостійно  оплатити комунальні платежі або просто поповнити рахунок мобільного телефону- це просто і зручно, і кожен з клієнтів обов'язково буде продовжувати самостійно працювати через інтернет не виходячи з дому".

 У Хмельницькій області планшетне обслуговування проводиться у всіх основних відділеннях м.Хмельницького та районних центрів.

 ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android.

В Хмельницькій області працює 68 відділень ПриватБанку, 240 банкоматів і  420 терміналів самообслуговування.

теги: приватбанк

27 Листопада 2014, 16:47:01 1092 0



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо