clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Щоб не зіпсувати олів’є
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5464
Для багатьох олів’є — це моветон. Але не менше й тих, для кого цей салат — багаторічна добра традиція.
Єгор Рудзінський: “У першу чергу бармен - це гарний психолог”

Світлана ЯСЬКОВА 2809
Бармен завжди знає всі плітки про постійних гостей закладу, він відкриває очі чоловікові-рогоносцеві й допомагає молоденьким дівчаткам вдало вийти заміж.
Італійці прививають хмельничанам культуру пиття

Алла СОБКО 1954
Закрита дегустація італійського вина відбулася минулого тижня у Хмельницькому. Виномаркет «Wine Time» спільно із рестораном «Фамілія» вперше провели спільну дегустацію напоїв, поєднавши їх із гастрономією. За словами організаторів, такого виду дегустацій не практикує жоден виробник вина.
Кухня Буковини здавна славиться своєю різноманітністю
салати
17048
Кухня Буковини склалася досить пізно, в основному - до середини XVIII століття, а остаточно - до початку XIX століття. До тієї пори її важко було відрізнити від польської й білоруської.
Для смачного вдалого бісквіту
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 18563
Для смачного вдалого бісквіту краще брати яйця середнього розміру, а форму нічим не змащувати
1 « 176 177

178