emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

“Сервелат” на різний лад
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 9626
Останнім часом про ковбаси чуємо не так багато хорошого. Хіба що виробники нахвалюють свій товар, прагнучи реабілітуватися в очах покупців.
Люблю я майонез. А хто його не любить?

Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3014
У Львові випустили перший органічний провансаль
Купуйте сметану без обману
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 8799
У розпал свіжого, нового “овочевого сезону” сметана стає одним із найпопулярніших кисломолочних продуктів. Але не всі здогадуються про те, що вона давно перестала бути справжньою сметаною.
А сирок уже не той!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 8195
Плавлені сирки, які свого часу в більшості українських чоловіків асоціювалися із… закускою, представлені нині на прилавках магазинів у великому асортименті. Якому з них віддати перевагу з користю для здоров'я, з'ясовували дегустатори редакції “Проскурівський телеграф”.
Щоб не зіпсувати олів’є
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6736
Для багатьох олів’є — це моветон. Але не менше й тих, для кого цей салат — багаторічна добра традиція.
Єгор Рудзінський: “У першу чергу бармен - це гарний психолог”

Світлана ЯСЬКОВА 3111
Бармен завжди знає всі плітки про постійних гостей закладу, він відкриває очі чоловікові-рогоносцеві й допомагає молоденьким дівчаткам вдало вийти заміж.
Італійці прививають хмельничанам культуру пиття

Алла СОБКО 2247
Закрита дегустація італійського вина відбулася минулого тижня у Хмельницькому. Виномаркет «Wine Time» спільно із рестораном «Фамілія» вперше провели спільну дегустацію напоїв, поєднавши їх із гастрономією. За словами організаторів, такого виду дегустацій не практикує жоден виробник вина.
Кухня Буковини здавна славиться своєю різноманітністю
салати
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 19655
Кухня Буковини склалася досить пізно, в основному - до середини XVIII століття, а остаточно - до початку XIX століття. До тієї пори її важко було відрізнити від польської й білоруської.
Для смачного вдалого бісквіту
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 19406
Для смачного вдалого бісквіту краще брати яйця середнього розміру, а форму нічим не змащувати
1 « 176 177

178

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо