emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо

food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Щоб не зіпсувати олів’є
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6145
Для багатьох олів’є — це моветон. Але не менше й тих, для кого цей салат — багаторічна добра традиція.
Єгор Рудзінський: “У першу чергу бармен - це гарний психолог”

Світлана ЯСЬКОВА 2960
Бармен завжди знає всі плітки про постійних гостей закладу, він відкриває очі чоловікові-рогоносцеві й допомагає молоденьким дівчаткам вдало вийти заміж.
Італійці прививають хмельничанам культуру пиття

Алла СОБКО 2100
Закрита дегустація італійського вина відбулася минулого тижня у Хмельницькому. Виномаркет «Wine Time» спільно із рестораном «Фамілія» вперше провели спільну дегустацію напоїв, поєднавши їх із гастрономією. За словами організаторів, такого виду дегустацій не практикує жоден виробник вина.
Кухня Буковини здавна славиться своєю різноманітністю
салати
18162
Кухня Буковини склалася досить пізно, в основному - до середини XVIII століття, а остаточно - до початку XIX століття. До тієї пори її важко було відрізнити від польської й білоруської.
Для смачного вдалого бісквіту
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 19000
Для смачного вдалого бісквіту краще брати яйця середнього розміру, а форму нічим не змащувати
1 « 176 177

178