ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
4 Грудня, 2020

Салат з корейською морквою і маринованим огірком

14 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3237

Фото: автора

Чудовий, пікантний, гостренький салатик для вашого столу. Така страва стане прекрасним доповненням до м'яса.

Страва бюджетна й готується дуже просто, буквально за 10-15 хвилин. Моркву корейську я завжди роблю сама, але можна використовувати й магазинну — вже готову.

Інгредієнти:
3 свіжих морквини, 2 маринованих огірка, сіль, червоний мелений перець, цукор, коріандр, перець мелений чорний, оцет 9% - все за смаком, 2-3 зубки часнику, 1 ч. л. кунжуту, 1-2 ч. л. олії.

Приготування:
Моркву почистити й натерти на тертці для корейської моркви. Додати дрібку солі, цукор, коріандр, червоний і чорний мелений перець, пропущений через прес часник і оцет. Добре перемішати й залишити на 10-15 хвилин.


Огірок натерти на тертці, на якій ви подрібнювали морквину.


Влити олію, досолити салатик за смаком, перемішати. Дати настоятися в холодильнику ще 10-15 хвилин. Потім викласти на тарілку гіркою, посипати кунжутом і відразу ж подати до столу.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: наступного дня салатик стає ще смачнішим, то ж є сенс готувати одразу подвійну порцію.
 

пісні страви, салати без майонезу, салати, корейська морква, кунжут, мариновані огірки

Коментарі:

  Так  Ні, дякую