clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
22 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1011

Салат із морської капусти з куркою та сиром — корисний, пікантний, швидкий

Цей салатик подобається мені тим, що не потребує ніякої окремої заправки.
Цей салатик подобається мені тим, що не потребує ніякої окремої заправки. Фото: автора

Секрет рецепта в тому, що мариновані огірочки пом'якшують смак капусти, який у чистому вигляді багатьом не подобається.

Морська капуста — один із корисних дарів, які прийшли до нас з морської глибини. Кількість мікроелементів у цьому продукті просто зашкалює, тому споживати її слід регулярно. При цьому не лише взимку. Якщо ж їсти саму мариновану ламінарію вам не до вподоби, обов’язково спробуйте її у салаті. Можливо такий варіант припаде до душі й «морська гостя» стане частішим гостем на вашому столі.

Інгредієнти:
300 г маринованої морської капусти (можна брати з різними добавками: овочами, грибами, селерою тощо), 150 г вареної курячої грудки, 2 варених яйця, 3-4 щільних маринованих огірочка, 50 г твердого сиру, 1 ч. л. соєвого соусу, 1 ч. л. французької гірчиці в зернах, сіль, перець за смаком.

Приготування:
Яйця зварити й нарізати кубиками. В глибокій мисці з'єднати їх із маринованою морською капустою.

Варену курятину розібрати на волокна.

Огірки нарізати кубиками. Сир — соломкою.

Всі інгредієнти з’єднати, посолити, поперчити, додати гірчицю й обережно перемішати.


Готовому салату дати настоятися 15-20 хвилин і подавати.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: цей салатик подобається мені тим, що не потребує ніякої окремої заправки. Рідини, в якій маринувалася капустка цілком достатньо. Він і без того соковитий і самодостатній. Але головний бонус — мінімум калорій. В 100-грамовій порції лише 115 калорій. 

салати, морська капуста, курятина, салати без майонезу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1031
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 928
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 659
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Салат «Дамський» із полуницею, руколою та м’яким сиром+полуничний соус
салати
Світлана ЯСЬКОВА 701
Страва дуже проста, але вона має напрочуд свіжий, цікавий й вишуканий смак. А полуничний соус – це взагалі окрема історія й моя остання знахідка!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: