Гаряча тема:
- Війна
Люблю кабачки всією душею, і хоча своїх городніх ще немає, «кабачковий» сезон вже давно відкрила. Цей рецепт «зачепив» простотою і мінімальною кількістю інгредієнтів. Ну дуже останнім часом мені подобаються такі салатики! Ця страва не розчарувала. Кінза і горіхи надали їй пікантності й благородності, розфарбувавши пріснуваті кабачки своїми яскравими насиченими смаками. Але гадаю, що підійде будь-яка зелень, яка вам більше до вподоби.
Інгредієнти:
2-3 молоденьких кабачка, 0,5 склянки волоських горіхів, петрушка та кінза, 2-3 зубка часнику
Заправка: 1 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, суміш перців мелена, дрібка цукру, сіль.
Приготування:
Кабачки помити й нарізати шматочками середнього розміру. Посолити й дати стекти соку, відкинувши на друшлак.
Обсмажити на олії у великій сковорідці до легкого зарум’янювання (слідкуйте, щоб всі шматочки лежали одним шаром).
Горіхи підсмажити на сухій сковорідці.
Потеребити від шкірочки та подрібнити качалкою.
Зелень дрібно посікти. Часник пропустити через чеснокодавку. Змішати все в мисці.
Полити заправкою: для її приготування просто змішати всі складові.
Обережно перемішати й дати настоятися. За необхідності досолити.
Подавати, як в теплом, так і холодному вигляді.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: