clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

15 Жовтня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 643

Запіканка з броколі та фаршем


З фаршем запіканки виходять ситними, а найкраще м'ясо поєднується з овочами. Фото: автора

Чудове рішення для сімейного обіду чи вечері.

З фаршем запіканки виходять ситними, а найкраще м'ясо поєднується з овочами. Тому пропоную додати до м'ясного фаршу броколі, яка славиться своєю корисністю і яскравим смаком. А щоб запіканка набула закінченого вигляду, до неї слід підібрати відповідний соус. Ну і, звісно, не обійтися без сирної скоринки!


Інгредієнти:
500 г індичачого або курячого фаршу,
0,5 кг броколі,
2 цибулини,
200 г вершків 10%,
150 г сметани,
4 яйця,
200 г тертого твердого сиру,
сіль і перець,
мускатний горіх.


Приготування:
Цибулю подрібнити кубиками й спасерувати на олії.

Додати фарш, посолити, поперчити й обсмажити все разом.


Броколі поварити декілька хвилин у підсоленій воді (не переварити!), одразу ж облити холодною водою і розділити на суцвіття.


В змащену маслом форму викласти підсмажений фарш із цибулею.

Зверху –броколі.


Приготувати заливку: вершки, сметану, яйця, сир, сіль і мускатний горіх перемішати між собою.

Вилити соус на броколі.


Запікати в духовці при 180°C (режим «верх-низ» з вентилятором) протягом 30 хвилин.

Краще подавати у тій самій формі, в якій запіканка запікалася (якщо вона у вас керамічна). 


 

М`ясо та субпродукти, страви з овочів, овочеві страви, овочі, броколі, індичачий фарш, страви з фаршу, фарш, запіканки, запіканка, запіканка з броколі та фаршем

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 593
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Смажена печінка «Красуня Сходу»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2041
Печінка виходить м’якою і дуже ніжною, з тонким пікантним смаком та дивовижним ароматом!
Дуже ніжна куряча печінка в апельсиновому соку
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 902
Такої смачної печінки ми ще не їли! Вона приголомшлива – соковита, ніжна із легкою ноткою апельсину. Саме легкою, не нав’язливою!
Французькі «жаб’ячі лапки» з курячої грудки
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1107
Українська інтерпретація всесвітньовідомого делікатесу.
Показати ще
Коментарів - 0: