clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
25 Жовтня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 2253

Скумбрія в сметанно-гірчичному соусі — найпростіший рецепт запікання

Рибка завдяки соусу виходить дуже соковитою й абсолютно не сухою.
Рибка завдяки соусу виходить дуже соковитою й абсолютно не сухою. Фото: автора

Скумбрію можна не лише смачно замаринувати, але й запекти.

Мої рідні дуже люблять цю рибку, тому готую її часто та за різними рецептами. Цього разу запікала — з цибулькою та соусом із гірчиці. Скумбрія завдяки цьому виходить дуже соковитою й абсолютно не сухою. Готується легко й швидко.

Інгредієнти:
2 великі скумбрії
2 великі цибулини
2 ст. л. сметани
3 ст. л. соєвого соусу
2 ст. л. ніжної діжонської гірчиці
приправа «До риби»

Приготування:
Скумбрію почистити від нутрощів, добре помити й нарізати порційними шматочками.

Додати сметану, соєвий соус, приправу і гірчицю (сіль додавати не потрібно!).


Цибулю нарізати півкільцями, додати її до риби, ретельно перемішати. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.


Скумбрію разом із цибулею та соусом перекласти у форму для запікання. Готувати в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин при температурі 170ºС до зарум'янювання.


Подавати рибку із улюбленим гарніром. 

риба та морепродукти, рибні страви, скумбрія в сметанно-гірчичному соусі, скумбрія, риба запечена, сметанно-сирний соус

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Короп гарячого копчення – швидко, просто й смачно
риба та морепродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 790
Люблю коропа в будь-якому вигляді. А якщо цю рибку закоптити в домашній коптильні, то смачнішого делікатесу годі й шукати!
Скумбрія-гриль на багатті – лідер серед страв на мангалі
риба та морепродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1286
Поки сезон пікніків не скінчився є ще можливість спробувати приготувати рибку на багатті.
Риба, смажена в картопляній сорочці
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 924
Соковита, ніжна м’якоть нототенії в обрамленні хрумкої золотавої скоринки із картоплі.
Рибне філе нашвидкуруч в сирно-сметанному соусі
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 925
Дуже смачна заливка для рибки! І готується страва за лічені хвилини!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: