clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Жовтня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 979

М’ясо з виноградом — соковите, ніжне й пряне

В такий спосіб можна готувати будь-яке м'ясо — свинину, телятину, курятину і навіть баранину.
В такий спосіб можна готувати будь-яке м'ясо — свинину, телятину, курятину і навіть баранину. Фото: автора

Абсолютно немає солодкого смаку ягід, а соус взагалі запаморочливий.

Поєднання «м'ясо+фрукти» наразі дуже популярне. Раніше про таке й подумати не могли. Сьогодні ж як професійних кухарів, так і домогосподарок, уже не здивуєш куркою з ананасами, свининою з апельсинами, кручениками з полуницею. У мене ж на вечерю чудова і дуже ніжна страва — свинина з виноградом. До речі, в такий спосіб можна готувати будь-яке м’ясо — свинину, телятину, курятину і навіть баранину.

Інгредієнти:
500 г м'яса (у мене свинина, лопатка)
250 мл натурального йогурту (у мене грецький)
1 велика цибулина
1 гроно білого винограду без кісточок типу киш-миш
1 склянка вершків або молока
зелень петрушки та кропу
рослинна олія для обсмажування
насіння коріандру, мелена кориця
лавровий листок
дрібка цукру, сіль

Приготування:
Подрібнити зелень і змішати з йогуртом та сіллю.


М'ясо нарізати невеликими шматками.

Обсмажити у сковорідці на олії до золотавої скоринки.

Подрібнити цибулю напівкільцями й додати до м’яса. Готувати до прозорості цибулі.


Влити йогурт із зеленню, присмачити цукром і всипати суміш спецій.

Додати виноград.

Перемішати і довести до кипіння. Влити вершки, покласти авровий листок, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою годину.


Як гарнір підійде будь-яка каша, локшина, рис. А можна подавати і як самостійну страву.

м`ясо та субпродукти, м`ясо з виноградом, натуральний йогурт, киш-миш, свинина, виноград, страви з м`яса

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Перець половинками, фарширований та запечений в духовці
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1161
Перець стає ніжним та м’яким, а фарш – дуже соковитим.
Люля-кебаб на мангалі – смачна альтернатива шашлику
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1102
Соковиті, ароматні, пікантні а-ля котлетки-ковбаски, дуже популярні на Кавказі, в Середній Азії та Туреччині.
Телячі котлети, запечені в соусі з баклажанів та аджики
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 644
Ще один варіант зробити звичайні буденні котлети цікавішими та кориснішими.
Свинина зі сливами – приголомшливе смакове поєднання
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1171
Чудовий соус ідеально доповнює м’ясо!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: