clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1540

Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря кафе «Кінто» Олексія Випірайленко


"Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками" - каже пан Олексій.

Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.

 

Інгредієнти:

300 г готової корейської моркви,

100 г вареного курячого філе,

60 г солоних огірків,

100 г шампіньйонів,

50 г копченої грудинки,

сіль, перець,

майонез.

Приготування:

Куряче філе відварити, нарізати соломкою. Гриби подрібнити так само, як і курку. Змішати огірки та м’ясо з корейською морквою, заправити все майонезом. Посолити та поперчити за смаком. Ретельно перемішати. На сковорідці підсмажити копчену грудинку та гриби, нарізані пластинками. Викласти салат на пласку тарілку й по колу посипати смаженими шампіньйонами.

 

рецепт від шеф-кухаря, салат із корейською морквою та курятиною, корейська морква, страви з курятини, салати, Випірайленко Олексій, Кінто, шеф-кухар

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 765
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Салат «Полюби морську капусту» з баликом та плавленим сирком
салати
Світлана ЯСЬКОВА 876
Найсмачніший варіант з ламінарією, де вона не стільки «грає першу скрипку», а швидше доповнює та підкреслює всі інші складові.
Салат «Персик & томат» з баликом та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 955
Цікаве поєднання інгредієнтів дає несподівано приємний і оригінальний смак.
Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 858
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: