clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3390

Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря кафе «Кінто» Олексія Випірайленко


"Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками" - каже пан Олексій.

Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.

 

Інгредієнти:

300 г готової корейської моркви,

100 г вареного курячого філе,

60 г солоних огірків,

100 г шампіньйонів,

50 г копченої грудинки,

сіль, перець,

майонез.

Приготування:

Куряче філе відварити, нарізати соломкою. Гриби подрібнити так само, як і курку. Змішати огірки та м’ясо з корейською морквою, заправити все майонезом. Посолити та поперчити за смаком. Ретельно перемішати. На сковорідці підсмажити копчену грудинку та гриби, нарізані пластинками. Викласти салат на пласку тарілку й по колу посипати смаженими шампіньйонами.

 

рецепт від шеф-кухаря, салат із корейською морквою та курятиною, корейська морква, страви з курятини, салати, Випірайленко Олексій, Кінто, шеф-кухар

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Теплий грибний салат із волоськими горіхами та чорносливом
салати, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2199
Соковитий, легкий, практично дієтичний!
Салат із редискою, молодою картоплею та бринзою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 535
Дуже смачний літній вітамінний салатик.
Пісний салат з червоної «кавунової» редьки з квашеними яблуками та горіхами
пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 762
Смак салатів із червоної редьки багатогранний та аж ніяк не буденний. Саме тому, які б інгредієнти ви з нею не поєднували, страва вийде особливою та неординарною.
Салат із зеленого часнику по-болгарськи
салати, пісні страви, рецепти від читачів
Рута М'ята 369
Ця страва урізноманітнить як повсякденне, так і святкове меню.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: