clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3840

Тарталетки з ікрою та вершковим сиром — чудова закуска до Дня закоханих

Не шкодуйте ікринок - чим щедріше наповните тарталетки, тим краще!
Не шкодуйте ікринок - чим щедріше наповните тарталетки, тим краще! Фото: автора

Ця страва не лише прикрасить романтичну вечерю, але й стане королевою будь-якого святкового столу.

Існує думка, що святкова трапеза для двох закоханих має бути не лише легкою, але й смачною та красиво оформленою. Бажано, щоб у меню були широковідомі афродизіаки — їжа кохання. Якщо ж йдеться про такий делікатес, як червона ікра, то компромісів тут не повинно бути — закуска в тарталетках, напевно, одно з найкращих рішень. Адже ікра з вершковим маслом хоча й дуже смачно, але нудно та банально. А наша з вами мета зробити для коханої людини справжнє свято!

 

Інгредієнти:

11-12 шт. тарталеток (у мене готові магазинні),

150 г м’якого вершкового сиру (Альметте, Маскарпоне, Філадельфія, Президент),

80 г червоної ікри,

кріп – невеликий пучок,

сіль, дрібка цукру,

1 ч. л. ніжної діжонської гірчиці.

 

Приготування:

Спочатку приготувати сирний крем: збити в блендері сир, гірчицю та крім, посолити та присмачити цукром (у вас має вийти однорідна густа маса).

А далі все елементарно – наповнити тарталетки кремом за допомогою кондитерського мішка.

Викласти зверху ікру. Чим щедріше, тим краще!

закуски, закуска, тарталетки з ікрою та вершковим сиром, ікра лососева, день валентина, день закоханих, риба та морепродукти, вершковий сир, тарталетки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Оселедець по-кашубськи під вишуканим пряним соусом-маринадом
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2813
Рецептів цієї смачної популярної в народі закуски багато не буває, адже без неї не обходиться жодне застілля.
РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Закуска з оселедця в картопляних «стаканчиках»
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1754
Класичне поєднання, яке може стати прикрасою будь-якого святкового столу.
РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Салат «Тель-Авів» із ананасами у корзинках
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1323
Традиційний сирково-яєчний салатик, але без часнику.
НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Паштет-намазка із сала «Тарас Бульба»
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1140
Червоний гострий та чорний перчик, часник та апетитна підчеревинка з м’ясним прошарком — смак, запах і колір просто приголомшливі!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: