clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

19 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1083

ПОСТИМО СМАЧНО: Тушкована капуста з квасолею та шампіньйонами


В аналогічний спосіб можна тушкувати квашену капусту або використовувати її разом зі свіжою. Фото: автора

Усім хто дотримується посту, вегетаріанцям і просто любителям оригінальних гарнірів присвячується!

Люблю тушковану капусту, люблю квасолю, але поєднати все в одній страві якось не мала нагоди. Дуже смачно, корисно і головне – просто та швидко.

Інгредієнти:

1 баночка консервованої квасолі в томаті,

1 середня капустина,

300 г шампіньйонів,

1 цибулина,          

2 морквини,

2 ст. л. томатної пасти,

олія, сіль, перець,

мускатний горіх, паприка,

дрібка цукру.

Приготування:

Капусту нашаткувати, посолити, додати дрібку цукру й добре пом’яти руками, щоб вона трішки пустила сік.

Шампіньйони нарізати пластинками.

Спасерувати цибулю, нарізану кубиками, й моркву, натерту на тертці. Додати до засмажки квасолю разом із соусом з банки та томатну пасту. Тушкувати все разом ще декілька хвилин.

Додати засмажку до капусти. Якщо потрібно, досолити, поперчити й присмачити мускатним горіхом та паприкою. Добре вимішати й додати нарізані гриби. Ще раз все перемішати, але вже не так інтенсивно. Скласти все у каструлю, долити трішки водички.

Тушкувати на маленькому вогні до готовності.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: в аналогічний спосіб можна тушкувати квашену капусту або використовувати її разом зі свіжою.

пісні страви, овочеві страви, гриби, страви з грибів, тушкована капуста, тушкована капуста з квасолею та шампіньйонами, Великий піст, піст, постимо смачно, страви для посту, пісне меню

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ПОСТИМО СМАЧНО: Салат із апельсинами, оливками та червоною цибулею
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2662
Незвичайний кисло-солодко-солоний салатик із категорії «мої фаворити».
ПОСТИМО СМАЧНО: Картопляний салат із корейською морквою та горошком
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2567
Незвичайно смачний і легкий, дуже ситний і ароматний.
Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2604
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Тушкована капуста з фаршем і апельсинами
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2037
Апельсини надають страві аромат і легку кислинку.
Показати ще
Коментарів - 0: