clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Квітня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1011

Піци-равлики з листкового тіста – експрес-метод приготування

Таку піцу дуже добре брати із собою в дорогу, оскільки її зручно тримати в руці. Начинка, як я і зазначала вище, може бути будь-якою – від грибів і курятини, до маслин і папероні.
Таку піцу дуже добре брати із собою в дорогу, оскільки її зручно тримати в руці. Начинка, як я і зазначала вище, може бути будь-якою – від грибів і курятини, до маслин і папероні. Фото: автора

Дуже швидкий і смачний рецепт, за яким страву можна готувати з різними начинками.

Чудова піца! А головне – який простір для експериментів! Рецепт виручить коли «гості на порозі», і коли потрібно швиденько приготувати щось смачненьке на сніданок. Тісто виходить тоненьке, із хрусткою скоринкою. А начинка соковита до непристойності! Висновок – дуже смачно, ситно, оригінально!

Інгредієнти:

700-800 г листкового тіста (у мене готове без дріжджове!),

0,5 пачки лагідного кетчупу+1 ст. л. томатної пасти,

оре гано, базилік,

150-200 г балику або шинки,

150 г сиру сулугуні+100 г твердого,

0,5 банки консервованих ананасів,

0,5 банки консервованої кукурудзи.

Приготування:

Тісто розморозити, але не до кінця. Розкачати в тонкий прямокутник на підпиленій борошном поверхні.

Для соусу: змішати томатну пасту та кетчуп, додати пряні трави й ретельно перемішати. Змастити соусом тісто за допомогою силіконового пензлика.

Розкласти нарізаний балик.

Зверху посипати кукурудзою.

Викласти шматочки ананасу.

Затерти поверхню піци сиром сулугуні.

Згорнути тісто на кшталт рулету.

Нарізати його кільцями, завтовшки приблизно 1-1,5 см.

Викласти піци-равлики на встелене пергаментом деко. Посипати зверху тертим твердим сиром.

Випікати при 190°С протягом 15-20 хвилин.

Подавати піцу краще гарячою.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: таку піцу дуже добре брати із собою в дорогу, оскільки її зручно тримати в руці. Начинка, як я і зазначала вище, може бути будь-якою – від грибів і курятини, до маслин і папероні. Піца добре розігрівається в мікрохвильовці.

солона випічка, піца, піца-равлик, листкове тісто, експрес-рецепти, гості на порозі, смачн сніданки, італійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Цибуляник із сиром сулугуні (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
солона випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1233
Соковитий пиріг, який зручно брати із собою в дорогу та смачно подавати до перших страв.
Мекленбургський картопляний рулет (ВІДЕО)
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1322
Страва смачна як у перший, так і на другий день. Якщо, звісно, щось залишиться.
Зателефонував, замовив, пообідав... або Як кореспонденти "Проскурівського телеграфу" їжу додому замовляли
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2757
Нещодавно в нашому місті розпочала свою роботу служба доставки їжі “Cook Drive”, головне гасло якої: “Обережно, дуже смачно!”
Ідеальне «правильне» тісто для піци
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1708
За цим рецептом піца виходить не гіршою, ніж у найкращих піцеріях.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: