clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Квітня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 2140

Піци-равлики з листкового тіста – експрес-метод приготування

Таку піцу дуже добре брати із собою в дорогу, оскільки її зручно тримати в руці. Начинка, як я і зазначала вище, може бути будь-якою – від грибів і курятини, до маслин і папероні.
Таку піцу дуже добре брати із собою в дорогу, оскільки її зручно тримати в руці. Начинка, як я і зазначала вище, може бути будь-якою – від грибів і курятини, до маслин і папероні. Фото: автора

Дуже швидкий і смачний рецепт, за яким страву можна готувати з різними начинками.

Чудова піца! А головне – який простір для експериментів! Рецепт виручить коли «гості на порозі», і коли потрібно швиденько приготувати щось смачненьке на сніданок. Тісто виходить тоненьке, із хрусткою скоринкою. А начинка соковита до непристойності! Висновок – дуже смачно, ситно, оригінально!

Інгредієнти:

700-800 г листкового тіста (у мене готове без дріжджове!),

0,5 пачки лагідного кетчупу+1 ст. л. томатної пасти,

оре гано, базилік,

150-200 г балику або шинки,

150 г сиру сулугуні+100 г твердого,

0,5 банки консервованих ананасів,

0,5 банки консервованої кукурудзи.

Приготування:

Тісто розморозити, але не до кінця. Розкачати в тонкий прямокутник на підпиленій борошном поверхні.

Для соусу: змішати томатну пасту та кетчуп, додати пряні трави й ретельно перемішати. Змастити соусом тісто за допомогою силіконового пензлика.

Розкласти нарізаний балик.

Зверху посипати кукурудзою.

Викласти шматочки ананасу.

Затерти поверхню піци сиром сулугуні.

Згорнути тісто на кшталт рулету.

Нарізати його кільцями, завтовшки приблизно 1-1,5 см.

Викласти піци-равлики на встелене пергаментом деко. Посипати зверху тертим твердим сиром.

Випікати при 190°С протягом 15-20 хвилин.

Подавати піцу краще гарячою.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: таку піцу дуже добре брати із собою в дорогу, оскільки її зручно тримати в руці. Начинка, як я і зазначала вище, може бути будь-якою – від грибів і курятини, до маслин і папероні. Піца добре розігрівається в мікрохвильовці.

солона випічка, піца, піца-равлик, листкове тісто, експрес-рецепти, гості на порозі, смачн сніданки, італійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Ідеальне «правильне» тісто для піци
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 28822
За цим рецептом піца виходить не гіршою, ніж у найкращих піцеріях.
Ачма грузинська «ледача»
закуски, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1728
Відомий грузинський пиріг із різних видів сиру, який готується з великої кількості шарів тіста. Але складний процес приготування можна значно спростити.
Італійська піца БЕЗ ЯЄЦЬ від шеф-кухаря VаhRеhVаh
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1777
Хрустка скоринка і багато-багато начинки!
Цибуляник із сиром сулугуні (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
солона випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1921
Соковитий пиріг, який зручно брати із собою в дорогу та смачно подавати до перших страв.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: