Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Зелений борщ з ревенем та щавлем
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 2218
Легка та смачна весняно-літня перша страва.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 2218
Легка та смачна весняно-літня перша страва.
Свинина, смажена з цибулею
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4649
Це одна з найкращих м’ясних страв на сковорідці, яка не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4649
Це одна з найкращих м’ясних страв на сковорідці, яка не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.
Пікантна піца «Дьябло» з оливками та двома видами сиру
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1357
Цей варіант піци готують у всьому світі. Її не назвеш дієтичною і низькокалорійною і, тим не менш, піца дуже смачна.
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1357
Цей варіант піци готують у всьому світі. Її не назвеш дієтичною і низькокалорійною і, тим не менш, піца дуже смачна.
Гомілки в медово-гірчичному маринаді
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5872
Не зважаючи на легкість приготування, м’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним, пікантним та смачним.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5872
Не зважаючи на легкість приготування, м’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним, пікантним та смачним.
Соус «Айолі» за рецептом Євгена Клопотенка
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1241
Домашній аля майонез з часнику і оливкової олії, дуже популярний на північному узбережжі Середземного моря — від Іспанії до Італії.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1241
Домашній аля майонез з часнику і оливкової олії, дуже популярний на північному узбережжі Середземного моря — від Іспанії до Італії.
Китайський смажений рис з куркою, овочами та яйцем
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 4427
Досить поширена страва східноазійської кухні, яку можна приготувати навіть із залишків вчорашньої вечері.
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 4427
Досить поширена страва східноазійської кухні, яку можна приготувати навіть із залишків вчорашньої вечері.
Шашлик зі свинини у кефірному маринаді
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1410
Кефір робить м'ясо ніжним, а приправи — не надто гострими.
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1410
Кефір робить м'ясо ніжним, а приправи — не надто гострими.
Вишнева сирна паска
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1254
Десерт виходить таким ніжним, немов сирна хмаринка, із яскравим вишневим смаком та ароматом.
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1254
Десерт виходить таким ніжним, немов сирна хмаринка, із яскравим вишневим смаком та ароматом.
Глазур для паски «Царська» з білого шоколаду
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2568
Ласуни гідно оцінять цей рецепт, адже із таким покриттям великодня випічка не лише виглядає пречудово, але й неперевершено смакує!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2568
Ласуни гідно оцінять цей рецепт, адже із таким покриттям великодня випічка не лише виглядає пречудово, але й неперевершено смакує!