clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Зелений борщ з ревенем та щавлем
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 990
Легка та смачна весняно-літня перша страва.
Свинина, смажена з цибулею
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 697
Це одна з найкращих м’ясних страв на сковорідці, яка не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.
Пікантна піца «Дьябло» з оливками та двома видами сиру
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 841
Цей варіант піци готують у всьому світі. Її не назвеш дієтичною і низькокалорійною і, тим не менш, піца дуже смачна.
Салат з редискою і плавленим сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 801
Смачно, корисно і дуже просто!
Гомілки в медово-гірчичному маринаді
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 865
Не зважаючи на легкість приготування, м’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним, пікантним та смачним.
Соус «Айолі» за рецептом Євгена Клопотенка
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 841
Домашній аля майонез з часнику і оливкової олії, дуже популярний на північному узбережжі Середземного моря — від Іспанії до Італії.
Китайський смажений рис з куркою, овочами та яйцем
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1399
Досить поширена страва східноазійської кухні, яку можна приготувати навіть із залишків вчорашньої вечері.
Шашлик зі свинини у кефірному маринаді
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 877
Кефір робить м'ясо ніжним, а приправи — не надто гострими.
Вишнева сирна паска
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 854
Десерт виходить таким ніжним, немов сирна хмаринка, із яскравим вишневим смаком та ароматом.
Глазур для паски «Царська» з білого шоколаду
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1061
Ласуни гідно оцінять цей рецепт, адже із таким покриттям великодня випічка не лише виглядає пречудово, але й неперевершено смакує!
1 2

3

4 5 » 178