Гаряча тема:
- Війна
Не знаю, як інші, але мій синуля на природі чекає саме на цю страву. Мої рідні взагалі всі без виключення великі шанувальники грибів, але печериці-гриль подобаються навіть тим, хто до цього продукту ставиться прохолодно. Вони нереально смачнючі! Соковиті, рум’яні, з розкішним ароматом димка! Тисячу разів рекомендую приготувати!
Інгредієнти:
1 кг печериць (середнього розміру),
сіль, суміш перців мелена,
дрібка цукру (для пікантності),
декілька ложок соєвого соусу,
3-4 ст. л. сметани,
2 ч. л. солодкої гірчиці (у мене «Американська»),
карі, паприка,
2-3 зубки часнику.
Приготування:
Печериці ретельно помити (чистити не потрібно!). Обсушити на паперовому рушнику. Додати всі заявлені інгредієнти (їхню кількість можна коригувати на свій; також можна додавати улюблені трави та спеції).
Все ретельно перемішати та залишити маринуватися мінімум на півгодини.
Потім викласти на решітку барбекюшниці й смажити на вугіллі по декілька хвилин з обох боків до зарум’янювання.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: коли в холодну пору року у вас не має можливості посмажити грибочки на грилі, цілком можна приготувати їх у духовці, насиливши на шпажки. Я при цьому ставлю шпажки на маленьке прямокутне деко так, щоб печериці не торкалися його дна. Запікаю під грилем 10-15 хвилин. Смак неймовірний, немає лише, на жаль, аромату димка. Але задля цього доведеться зачекати до найближчого пікніку!
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: