Гаряча тема:
- Війна
Рецепт якось побачила в ютубі, там запевняли, що страва має турецьке походження. Така картопелька легка, корисна, готується на «раз-два» і чудово урізноманітнить пісне меню.
Інгредієнти:
300 г печериця (чим дрібніші, тим краще),
5 картоплин,
1 цибулина,
1 морквина,
1 цибуля-порей (лише біла її частина),
2-3 зубки часнику,
200 г консервованих томатів у власному соку (у мене заморожені чері),
зелень для подачі,
чорний перець,
оливкова олія,
сіль, дрібка цукру,
паприка, лавровий листок.
Приготування:
Гриби розрізати надвоє злегка підсмажити на олії.
Додати подрібнену кубиками цибулю та пластинки часнику.
Потім покласти в сковорідку терту моркву. Готувати все разом протягом 10 хвилин.
Додати цибулю-порей.
Перемішати. Додати томати, посолити, поперчити, присмачити цукром та спеціями й тушкувати все до готовності.
Картоплю почистити й нарізати кубиками. Скласти в гусятницю.
Вилити до картоплі овочево-грибну картоплю. Перемішати, покласти лавровий листок.
Накрити кришкою й відправити в духовку при 200ºС.
Тушкувати до готовності, не забуваючи час від часу розмішувати.
Подавати, посипавши зеленню кропу.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: