Гаряча тема:
- Війна
Журавлина надає йому кисло-солодку нотку. Але особливу родзинку дарує страві цікава заправка. Готувати ж салат простіше простого. З цим завданням впорається навіть дитина!
Інгредієнти:
0,5 кг капусти,
2 морквини,
жменя журавлини в'яленої,
сіль — за смаком.
Заправка:
1-2 ст. л. натурального несолодкого йогурту,
1 ст. л. соєвого соусу,
лимонний сік - за смаком,
1-2 зубки часнику,
0,5 ст. л. цукру (за бажанням),
суміш перців мелена,
1 ст. л. оливкової олії.
Приготування:
Капусту дрібно нашаткувати, посолити, розім'яти руками, щоб вона пустила сік. Дати постояти деякий час. Моркву крупно натерти (можна на тертці для корейської моркви). Додати жменю журавлини.
Приготувати заправку: часник розтерти з цукром, влити соус, олію, сік лимона, йогурт (я використовувала домашній, закваску до якого купувала в аптеці).
Спробувати на сіль, перець і вилити у салат. Прикрасити листям кінзи або петрушки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: