clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
8 Травня 2018 р. Христина СИТА. 536

Капустяний салат із в'яленою журавлиною

Журавлина дарує салату кисло-солодку нотку, але особливого смаку додає цікава заправка.
Журавлина дарує салату кисло-солодку нотку, але особливого смаку додає цікава заправка.

Цей салатик хрусткий, пікантний, і дуже смачний.

Журавлина надає йому кисло-солодку нотку. Але особливу родзинку дарує страві цікава заправка. Готувати ж салат простіше простого. З цим завданням впорається навіть дитина!

Інгредієнти:
0,5 кг капусти,

2 морквини,

жменя журавлини в'яленої,

сіль — за смаком.


Заправка:

1-2 ст. л. натурального несолодкого йогурту,

1 ст. л. соєвого соусу,
лимонний сік - за смаком,

1-2 зубки часнику,

0,5 ст. л. цукру (за бажанням),
суміш перців мелена,

1 ст. л. оливкової олії.

Приготування:
Капусту дрібно нашаткувати, посолити, розім'яти руками, щоб вона пустила сік. Дати постояти деякий час. Моркву крупно натерти (можна на тертці для корейської моркви). Додати жменю журавлини.

Приготувати заправку: часник розтерти з цукром, влити соус, олію, сік лимона, йогурт (я використовувала домашній, закваску до якого купувала в аптеці).

Спробувати на сіль, перець і вилити у салат. Прикрасити листям кінзи або петрушки.

салати, рецепти від читачів, капуста, салати без майонезу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Постимо смачно: салат із пекінської капусти з апельсином
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2373
Чудовий варіант для пісного застілля. Страва підходить і тим, хто турбується про свою фігуру й прагне схуднути.
Салат з куркою та грибами в консервованих персиках
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1096
Іноді, компонуючи на перший погляд абсолютно несумісні продукти, можна отримати чудовий результат. Такий несподівано вдалий союз виходить, коли в одному рецепті «зустрічаються» курка з персиком.
Салат «Оксамитовий смак» із фетою, буряком та апельсином
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1030
Він легкий, свіжий та соковитий. Все у ньому гармонійно, нічого зайвого!
Салат «Натхнення» з оселедцем, маринованими огірками та горішками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 841
Класичне поєднання картоплі з оселедцем дарує дивовижний, ніжний і несподівано яскравий смак, особливо якщо додати незвичні продукти.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: