Гаряча тема:
- Війна
Паски з кольоровою глазур'ю виглядають особливо святково та вишукано. Використовувати харчові барвники не вихід, адже хочеться, аби великодня випічка була не лише красивою, але й корисною. Саме час згадати про натуральні – соки й пюре ягід. Так ви не лише розвантажите морозильну камеру до настання нового врожаю, але й зробите смак своєї традиційної улюбленої паски цікавішим, надаючи їй нотки новизни. Адже ягідна глазур - це ще й дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 яєчний білок,
150 г цукрової пудри,
3-4 ст. л. ягідного пюре (перетертого крізь ситечко, без насінинок та шкірочок).
ПРИГОТУВАННЯ:
Збийте білок до пишної піни. Потім, не припиняючи збивання на максимальній потужності міксера, поступово додати цукрову пудру (вводити її буквально по 1 ч. л.).
Ягоди розморозити та перетерти крізь сито, щоб отримати середньої густини пюре (підійде смородина, порічки, чорниці, вишня, полуниця, малина тощо). Продовжуючи збивати, краплями влити ягідне пюре у збиті білки.
Змастити верх паски (НЕ гарячої!) глазур’ю та дати їй добре застигнути. Прикрасити пасочки на свій смак.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: можна наносити ягідну глазур не повністю, а скомбінувати її із білою.
Цікаві візерунки виходять, якщо спочатку нанести білу глазур, а на неї зробити декілька крапель ягідної. Швидко, не даючи їм застигнути, за допомогою сірника, зубочистки чи дерев’яної шпажки зробити довільні візерунки (просто розтягуючи кольорову глазур по білій).
Вмикайте фантазію і творіть!
А можна дати білій глазурі підсохнути, а зверху зробити написи чи малюночки кольоровою. Теж виходить дуже красиво.
Як правильно наносити глазур на паски та з тонкощами її приготування можна ознайомитися ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: