Гаряча тема:
- Війна
У нас вдома, скільки себе пам'ятаю, паштет робили саме так. Подорослішавши й полетівши з-під батьківського крила, я вирішила, що все вмію й почала шукати подібний паштет в Інтернеті. Звісно, я його там знайшла і дуже багато варіантів. Проте куштуючи один за іншим, все ж таки, повернулася до того самого рецепту, який знала ще з дитинства. Простішого й смачнішого печінкового паштету просто не знайти!
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г печінки (свинячої, яловичої, курячої – підійде будь-яка),
2 цибулини.
борошно (для панірування),
сіль,
суміш перців мелена,
150 г вершкового масла,
олія (для смаження).
ПРИГОТУВАННЯ:
Печінку почистити від плівок і жилок, нарізати скибочками, запанірувати в борошні й обсмажити на олії. Цибулю нарізати півкільцями й спасерувати окремо. З’єднати обидві маси, охолодити та скласти у млинок.
Збити все на максимальних обертах до однорідної суміші.
Посолити, поперчити, додати 70 г вершкового масла.
Ще раз перемолоти все у млинку до ніжної однорідної консистенції (можна скористатися і м'ясорубкою, але тоді печінку слід перемелювати двічі-тричі). На харчову плівку викласти рівномірним шаром паштет у вигляді прямокутника.
По серединці покласти шматочки вершкового масла, яке залишилося.
Загорнути все у вигляді рулету.
Щільно загорнути рулет плівкою зі всіх боків.
Відправити в холодильник. Через 2-3 години плівку можна зняти й нарізати рулет шматочками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: