Гаряча тема:
- Війна
Свинина вийшла такою смачнючою, що я просто зобов'язана поділитися з вами рецептом! Раніше в такий спосіб готувала курку, але свинина також вийшла неймовірно ніжною та соковитою.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г свинини (ошийок чи задня частина),
2 великі цибулини,
2 зубки часнику,
200 мл кефіру (можна навіть не жирного),
сіль,
мелений перець,
хмелі-сунелі,
мускатний горіх,
карі,
коріандр.
ПРИГОТУВАННЯ:
Свинину помити, обсушити й нарізати невеликими шматками (можна як на шашлик).
Скласти м’ясо в ємність для запікання. Залити кефіром. Додати цибулю, нарізану півкільцями та подрібнений часник. Присмачити сіллю, перцем, спеціями та травами.
Все ретельно перемішати.
Затягнути ємність харчовою плівкою і відправити в холодильник для маринування (від 2 до 6 годин, у мене м’ясо стояло цілу ніч).
Духовку розігріти до 200°С. Форму накрити фольгою. Запікати 30 хвилин, потім фольгу зняти й готувати ще 20-25 хвилин до утворення красивої рум'яної скоринки.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати свинину з рисом, картопляним пюре або з овочами. Соус дуже смачний, ним добре поливати гарнір.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: