ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
5 Квітня, 2020

Котлети «Ведмежа лапа»

11 Березня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 619
Котлети виходять рум'яними, соковитими, ароматними та пікантними.
Котлети виходять рум'яними, соковитими, ароматними та пікантними. Фото: автора

Хрусткі зовні та соковиті всередині.

Це смачна та ситна страва для всієї родини. Котлети виходять рум'яними, соковитими, ароматними та пікантними.

ІНГРЕДІЄНТИ:

600 г свинини,

2 великі цибулини,

150 г твердого сиру (у мене суміш сирів — Гауда та Чедер),

4 скибочки батону + 100 мл молока,

2 яйця,

сіль,

суміш перців мелена.

Соус:

2 зубки часнику,

3 ст. л. жирних вершків,

1 ст. л. майонезу,

2 ч. л. французької гірчиці в зернах.

ПРИГОТУВАННЯ:

Фарш: пропустити через м'ясорубку свинину та цибулю. Посолити, поперчити. Додати замочений у молоці батон, яйця. Ретельно вимішати суміш до однорідності. Готовий фарш накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.

Сир натерти на грубій тертці.

Соус: часник вичавити, змішати всі складові до однорідності.

З фаршу сформувати котлети подовгастої форми. Викласти їх на деко, встелене пергаментом або силіконовим килимком.

Поставити в заздалегідь розігріту до 180ºС духовку на 15 хвилин. Потім дістати котлети з духовки, щедро змастити їх соусом.

Притрусити зверху тертим сиром.

Відправити деко з котлетами назад у духовку й запікати до зарум’янювання сиру (10-15 хвилин).

Котлети подавати в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.



котлети, м`ясо та субпродукти, страви зі свинини, страви з фаршу, фарш, свинина, котлети ведмежа лапа, котлети під сиром, м`ясо

Коментарі:

  Так  Ні, дякую