Гаряча тема:
- Війна
Сьогодні, шануючи традиції, народ сміливо експериментує: як із тістом, так і глазур’ю та прикрасами для великодніх пасок. Більше того, навіть є мода на великодній декор. Домашні цукати належать саме до таких стильних та смачних елементів свята.
Як зробити цукати:
*нарізати часточками невеликий апельсин або мандарин;
*покласти у невеликий сотейник 0,5 склянки цукру. Влити 1 ст. л. води, розтопити цукор на маленькому вогні;
*тримати на плиті доти, доки суміш не стане світло-жовтого кольору;
*покласти у сотейник часточки цитрусових і варити їх, час від часу перевертаючи, доки часточки не карамелізуються;
*викласти цукати на тарілку, дати повністю охолонути;
*прикрасити вкриту глазур'ю паску.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: