Гаряча тема:
- Війна
Курячу печінку зі всіх субпродуктів люблю найбільше, а з чорносливом та сиром – це взагалі класика! Дуже рекомендую приготувати і скуштувати цю страву. Вона хоч і проста, але досить святкова. На новорічному столі запечена печінка обов’язково стане окрасою.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг курячої печінки (можна брати і індичачу),
200 г чорносливу без кісточок,
200 г будь-якого твердого сиру,
сіль,
борошно (для панірування),
чорний мелений перець,
карі,
сушений часник.
ПРИГОТУВАННЯ:
Печінку почистити від плівочок та жовчних протоків, промити, обсушити паперовим рушником. Посолити, поперчити, присмачити карі та сушеним часником. Залишити на годину-другу маринуватися в холодильнику.
Запанірувати кожен шматочок в борошні.
Обсмажити з обох сторін на сковорідці з розігрітою олією.
Викладати смажені шматочки на деко, встелене пергаментом.
На печінку викласти промитий і порізаний шматочками чорнослив.
Затерти кожен шматочок твердим сиром.
Запікати в духовці при 200°С протягом 15-20 хвилин (до зарум’янювання сиру).
При подачі сервірувати цілим чорносливом, зеленню. Я ще полила гранатовим соусом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: