Гаряча тема:
- Війна
Дуже смачна картопелька – м’яка всередині й хрустка зовні. А приготувати її легко та просто. І, що найголовніше, страва бюджетна! Завдяки цікавій технології, ароматна олія просочується у кожен шматочок. Таку картоплю можна готувати як у свята, так і в будні.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1-1,2 кг картоплі,
50 мл оливкової олії,
сушений розмарин,
суміш перців мелена,
сушений часник,
копчена мелена паприка (можна використовувати звичайну),
сіль.
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю почистити і нарізати великими брусочками або кубиками. Викласти в один шар на деко. Приправити спеціями і сіллю. Посипати розмарином та збризкати оливковою олією.
Запікати в розігрітій до 200°С духовці 25 хвилин. Вийняти деко і за допомогою товкача для приготування картопляного пюре злегка розчавити кубики, щоб вся олія ввібралася в картоплю.
Повернути деко назад у духовку і запікати ще 10-20 хвилин, до утворення рум’яної скоринки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: