Гаряча тема:
- Війна
Це незвична страва із субпродуктів дуже ситна, ароматна і, безумовно, неймовірно смачна. Частково вона чимось нагадує бефстроганов. Тільки ось «погратися» з нею доведеться трішки довше. Але, запевняю вас, це того варте!
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г свинячих легенів,
1 червона цибулина,
2 великі морквини,
300 г замороженого горошку (можна свіжого чи консервованого),
кріп,
сіль,
суміш перців мелена,
сушений часник,
карі,
хмелі-сунелі,
лавровий листок.
ПРИГОТУВАННЯ:
Легені ретельно помити, залити водою і залишити на ніч, щоб вимокли. Зранку воду злити, викласти в каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Коли вміст каструлі закипить, рідину злити, легені промити і знову залити холодною водою, посолити, поперчити, додати лавровий листок. Варити 1-2 години на маленькому вогні, знімаючи піну. Потім готові легені зачистити від трубок та порізати невеликими шматочками.
Моркву нарізати тонкими кружальцями.
Цибулю нарізати півкільцями.
Овочі спасерувати на олії, трішки посолити та поперчити.
З’єднати в каструлі порізані легені, овочеву засмажку. Додати зелений горошок (заморожений не розморожувати!)
Кріп дрібно посікти.
В каструлю зі всіма інгредієнтами влити 200 мл бульйону (можна води). Присмачити сушеним часником, спеціями, перцем, за потреби підсолити. Тушкувати все разом близько 20-30 хвилин. Наприкінці додати подрібнений кріп.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рагу пречудово смакує із будь-яким гарніром — картопляним пюре, кашами та макаронами.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: