ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Гомілки в медово-гірчичному маринаді

11 Травня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 425
Курка виходить дуже ніжною та ароматною, а сам процес приготування не потребує зайвих зусиль.
Курка виходить дуже ніжною та ароматною, а сам процес приготування не потребує зайвих зусиль. Фото: автора

Не зважаючи на легкість приготування, м’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним, пікантним та смачним.

Цей рецепт в нашій сім’ї найулюбленіший та користується найбільшим попитом.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 кг курячих гомілок.

Для маринаду:

1 ст. л. з гіркою меду,

1 ст. л. гірчиці,

2 ст. л. соєвого соусу,

суміш пе5рців мелена,

2 зубки часнику,

1 ч. л. приправи для курки,

2 ст. л. рафінованої олії,

сіль,

сушений часник,

мелений імбир.

ПРИГОТУВАННЯ:

Гомілки помити та обсушити. Додати всі складові маринаду.

Ретельно все перемішати, втираючи маринад в гомілки (немов роблячи їм «масаж»). Залишити маринуватися на 15-20 хвилин.

Гомілки викласти на деко, встелене пергаментом. Полити зверху маринадом.

Запікати в духовці, розігрітій до 200ºС хвилин 40 (до появи апетитної рум'яної скоринки).

Подати одразу ж.

гомілки, м`ясо та субпродукти, курячі гомілки, гомілки в медово-гірчичному маринаді, медово-гірчичний маринад, курка, курятина, страви з курки, рецепти з курки

Коментарі:

  Так  Ні, дякую