Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2877
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2877
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2666
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2666
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2712
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2712
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3566
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3566
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Cметанні сердечка
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5628
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5628
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Свинина в пивному клярі з кисло-солодким соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 2628
Дуже простий і ситний рецепт. М'ясо виходить ніжним і соковитим, а кляр — неймовірно хрустким.
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 2628
Дуже простий і ситний рецепт. М'ясо виходить ніжним і соковитим, а кляр — неймовірно хрустким.
Салат «Вітамінка» з родзинками та сиром
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 3079
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 3079
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
Вишневий пиріг «Насолода» c сирним суфле
солодка випічка, рецепти від читачів
Ксенія Загоруйко 3559
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.
солодка випічка, рецепти від читачів
Ксенія Загоруйко 3559
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.
Фірмовий шашлик від мангальника Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря, пікнік
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА
7024
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6896
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6896
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5635
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5635
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4515
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4515
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico
Ірина ОЛІЙНИК 981
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Ірина ОЛІЙНИК 981
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»
Даша ПАСТЕРНАК 7396
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Даша ПАСТЕРНАК 7396
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.