Гаряча тема:
- Війна
Гурман
М`ясо та субпродукти
Печінкові оладки з вівсяними пластівцями
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 5576
Приготування не займає багато часу, а результат радує – рідні змітають все, не залишивши на ранок жодного шматочка!
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 5576
Приготування не займає багато часу, а результат радує – рідні змітають все, не залишивши на ранок жодного шматочка!
Качка з яблуками та картоплею, запечена в «рукаві»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 20277
Ароматна, ніжна, соковита, зі скоринкою. Птиця, приготована в такий спосіб, – це дуже смачно!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 20277
Ароматна, ніжна, соковита, зі скоринкою. Птиця, приготована в такий спосіб, – це дуже смачно!
Курячі фрикадельки, тушковані з квасолею та овочами
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 5628
Ароматна й ситна страва, яка знайома багатьом ще з дитинства. Особливо смачним виходить овочево-томатний соус!
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 5628
Ароматна й ситна страва, яка знайома багатьом ще з дитинства. Особливо смачним виходить овочево-томатний соус!
Завиванці з сиром сулугуні, шинкою та ківі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5193
Для начинки можна використовувати гриби, сир, овочі, сухофрукти – все, до чого приведе вас кулінарна фантазія!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5193
Для начинки можна використовувати гриби, сир, овочі, сухофрукти – все, до чого приведе вас кулінарна фантазія!
Тюфтельки по-грецьки
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4991
Ніжні й соковиті котлетки в смачному томатному соусі.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4991
Ніжні й соковиті котлетки в смачному томатному соусі.
Брюссельська капуста з фрикадельками в глиняному горщику
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4122
Ця корисна й смачна страва вигідна ще й тим, що до неї не потрібен гарнір, адже в ній уже є овочі!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4122
Ця корисна й смачна страва вигідна ще й тим, що до неї не потрібен гарнір, адже в ній уже є овочі!
Сирна запіканка з курячим фаршем
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3751
Наша українська відповідь італійській лазаньї!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3751
Наша українська відповідь італійській лазаньї!
Курячі стегенця по-японськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5101
Ця проста страва заслуговує на те, щоб про неї знали.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5101
Ця проста страва заслуговує на те, щоб про неї знали.
Качка з гарбузом і яблуками в гусятниці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 8201
Дуже вдалий рецепт приготування качки — м’ясо немов «знежирюється» завдяки гарбузу та кислим яблукам, при цьому фрукти й овочі такі смачні, що з’їдаються вмить на рівні з м’ясом.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 8201
Дуже вдалий рецепт приготування качки — м’ясо немов «знежирюється» завдяки гарбузу та кислим яблукам, при цьому фрукти й овочі такі смачні, що з’їдаються вмить на рівні з м’ясом.
Бублики фаршировані й запечені в молоці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 11403
Це страва з категорії «привіт із дитинства». Пам’ятаю, як моя мамусечка завжди готувала такі бублики на святковий стіл і вони незмінно користувалися шаленою популярністю.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 11403
Це страва з категорії «привіт із дитинства». Пам’ятаю, як моя мамусечка завжди готувала такі бублики на святковий стіл і вони незмінно користувалися шаленою популярністю.