emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Курячі крильця «Персиково-м’ятний рай»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2608
Курятина чудово поєднується з будь-якими фруктами та ягодами. Проте в такій «компанії», вона набуває незвичного, проте дуже оригінального смаку!
Ледачі «не голубці» - швидка модернізація класичного рецепта
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 6204
Експрес-спосіб приготування улюбленої всіма страви.
Фрікасе з курки з лісовими грибами в сидрі
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 3156
Популярна страва французької кухні, яка має досить цікаву технологію приготування — м'ясо на кісточці спочатку обсмажується на сковорідці, а потім доводиться до готовності у вершковому соусі.
Качка в рукаві, фарширована яблуками та айвою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5517
М’ясо настільки м’якеньке, що буквально відстає від кісток!
Яловича печінка у вишневому соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7136
Це по-справжньому аристократично-екзотична страва, яка дуже яскраво виглядає на святковому столі.
Реберця під соусом «Барбекю»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 8636
Рум'яні, хрусткі, з апетитною скоринкою... Їх готують на природі, вдома на грилі або в духовці, а подають як другу страву з овочами й картоплею!
Ніжний печінковий паштет із чорносливом
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4231
Дуууже смачний, він практично тане в роті!
«Свинина в раю» з чорносливом у вершково-горіховому соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4412
Соковите м’ясо, яке буквально можна їсти одними губами!
Домашня курка в духовці з вишнею: соковита та м’яка
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 11213
Завдяки кислій ягоді та спеціальній технології волокна м’яса птиці стають ніжними й буквально самі відстають від кісток!
Що приготувати на Новий рік 2018: кращі рецепти м’ясних страв
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4661
Жовтий Земляний Собака — любить веселощі та смачну їжу. Тому новорічний стіл обов’язково накривайте з урахуванням вподобань господаря року. Насамперед, він хижак, тому зробіть акцент на м’ясних стравах.
1 « 16 17

18

19 20 » 34
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо