emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Псевдо-шашлик у духовці – смакота без мангалу та диму
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 21154
Нітрохи не гірший за свого «побратима», підсмаженого на багатті.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 6905
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 6385
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Фірмовий шашлик від мангальника Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 7036
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 5557
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Вареники з лівером у цибуляно-сметанному соусі + рецепт тіста на сметані
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 10242
Смачна соковита начинка, багато підливки та неймовірно ніжне тісто – вони просто тануть у роті!
Гомілки, фаршировані сиром сулугуні, перепелиними яйцями та зеленню
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5592
Можна приготувати курячі ніжки з грибною начинкою, картопляним пюре та навіть капустою. Завжди виходить однаково смачно.
Дуже ніжна куряча печінка в апельсиновому соку
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 10396
Такої смачної печінки ми ще не їли! Вона приголомшлива – соковита, ніжна із легкою ноткою апельсину. Саме легкою, не нав’язливою!
Запечена курочка, фарширована яблуками та чорносливом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7754
Бонус – цікавий метод приготування, завдяки якому м’ясо завжди виходить соковитим та із рум’яною скоринкою.
Французькі «жаб’ячі лапки» з курячої грудки
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5369
Українська інтерпретація всесвітньовідомого делікатесу.
1 « 20 21

22

23 24 » 34
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо