emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Свинина з лимоном в імбирно-медово-коньячному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2938
Ніжне й водночас пікантне м’яско, яке можна подавати до будь-якого гарніру.
Енчілада із куркою — рулетики у лаваші під пікантним томатним соусом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4528
Цікава страва мексиканської кухні, адаптована на український лад.
Рисова локшина з куркою, грибами й овочами
м`ясо та субпродукти, гриби, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 33983
Фунчоза — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна, як локшина з пшеничного борошна.
Яловичина по-бургундськи за рецептом Джулії Чайлд
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2562
Нехай вибачать мене французи, на автентичність не претендую. Просто так його готую я.
Кишеньки зі свинини з начинкою із бринзи та зелені
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4896
Це один із варіантів приготування відбивних кишеньок зі свинини. Начинка з бринзи та зелень надає цій страві оригінальний смак.
Куряча печінка в сирному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3696
Ніжна страва для легкого сніданку або приємної вечері.
Гречаники у вафельних трубочках, смажені в клярі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3868
Рум'яні, хрусткі трубочки, з цікавою соковитою начинкою готуються просто, а розходяться на «ура».
Печінка з яблуками у вершковому соусі — варіант швидкої й смачної вечері
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 6903
Теляча печінка, фруктова нотка яблук і ніжний вершковий смак — цікаве поєднання.
Курячі шлуночки по-корейськи з грибами
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4299
Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.
М'ясо по-полонинськи — свинина в паніровці з овочами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 13743
М'яско виходить дуже цікавим на смак — ніби смажене, а ніби й тушковане... Проте незмінно ніжне, м’яке й соковите.
1 « 26 27

28

29 30 » 34
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо