emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Ізмір Кефтесі — традиційна турецька страва з м’яса та картоплі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5146
Дослівно перекладається, як котлети по-ізмірськи (кефте — котлети, Ізмір — місто в Туреччині).
Запечені пікантні реберця «Для коханого»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2674
Готуються елементарно, а виходить щось неймовірно смачне!
«Ледачий» рис із гомілками
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 21782
Це один із улюблених рецептів на всі випадки життя – його оцінять і гості, і домашні.
Фарширована курка без кісток: варіанти начинок на будь-який смак
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 14353
З кісточками або без, кожна господиня вирішує сама. Але другий варіант виходить більш «ресторанним», та й їсти таку курочку набагато зручніше.
М'ясо по-французьки — «безмайонезний» варіант
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5272
Серед незаперечних переваг цієї страви — простота, доступність інгредієнтів і незмінно добрий результат навіть за відсутності кулінарних навичок.
Куряча печінка по-французьки «Форрестер» – любителям субпродуктів та грибів присвячується
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 4618
Ситна та проста страва на французький манер. З розряду – «неймовірно смачно».
Кенігсбергські клопси - м'ясні міні-котлетки родом із Прусії
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2849
М'ясна страва німецької кухні, яка складається з ніжних тюфтельок, политих цікавим пікантним соусом.
«Тікка-масала» - пікантна курочка а-ля по-індійськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7473
«Тікка» (шматочки) і «масала» (суміш спецій). Загалом, chicken tikka masala — це шматочки курки в пряному соусі. Неймовірно смачна штука, освоївши яку одного разу, ви ще не раз до неї повернетеся.
Курячі шлуночки в горщиках
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2682
Страва проста, ситна й неймовірно смачна. Можна готувати в невеликих порційних горщиках, а можна «потомити» в одному.
Курка, запечена з виноградом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2598
Мені сподобався фруктовий смак м'яса й аромат. Шкода, що не можу передати його аромат через монітор.
1 « 28 29

30

31 32 » 34
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо