emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Свинина з айвою та чорносливом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2453
Айва — це найзагадковіший фрукт. На вигляд непоказна, тверда як камінь, терпка до неможливості, але при цьому має такий розкішний аромат, який своєю присутністю може зробити страву вишукано-аристократичною.
Мусака з баклажанами по-грецьки
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 3530
Ця традиційна грецька запіканка не залишить байдужим нікого. Роблю в сезон баклажанів багато разів і завжди з'їдається вмить!
Стир-фрай із курячих сердечок
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3118
Це не якась конкретна страва, а дуже популярна по всій Азії технологія приготування їжі.
Мітлоф або м'ясний хлібець
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 6503
Це традиційна страва американської кухні, яку подають і на гаряче, і як холодну закуску.
Курка з карамелізованими медовими яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7162
Побачивши цей рецепт — не сумнівалася жодної хвилини. Дуже вже ми полюбляємо куряче м’ясо в ансамблі із солодкуватими фруктами-ягодами.
Найніжніші котлетки по-гавайськи з кукурудзою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3951
Соковиті, малокалорійні, просто тануть у роті. На мій погляд — це ідеальна рецептура курячих котлеток.
Курка по-грузинськи «Шкмерулі»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 8710
Ця страва походить від назви Рачинського села Шкмері. Кажуть (за достовірність не ручаюсь), що вона стала результатом селянської ощадливості. Для її приготування один селянин просто використав те, що було під рукою. Проте тепер це дуже популярна і дуже смачна страва грузинської кухні!
Кабачки, фаршировані м’ясом та рисом в сметанно-томатному соусі
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 11606
Пропоную вам рецепт фаршированих кабачків, які начиняються фаршем на основі рису. Страва не складна, проте дуже смачна.
Лазанья Болоньєзе – традиційна страва італійської кухні
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 7939
Класична лазанья складається з п'яти шарів, але якщо у вас вийде лише три, в цьому немає нічого страшного.
Курячі крильця з вишнями
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3905
Крильця за цим рецептом виходять дуже ніжними, а вишня, якнайкраще, відтіняє м'ясо своєю кислинкою і ледь помітним легким ароматом. Крім того, вишневий сік, змішуючись із іншими інгредієнтами, утворює дуже смачний соус, який доповнить не лише м'ясо, а й будь-який гарнір.
1 « 31 32

33

34
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо