clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Мусака з баклажанами по-грецьки
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2995
Ця традиційна грецька запіканка не залишить байдужим нікого. Роблю в сезон баклажанів багато разів і завжди з'їдається вмить!
Стир-фрай із курячих сердечок
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2459
Це не якась конкретна страва, а дуже популярна по всій Азії технологія приготування їжі.
Мітлоф або м'ясний хлібець
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5015
Це традиційна страва американської кухні, яку подають і на гаряче, і як холодну закуску.
Курка з карамелізованими медовими яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5263
Побачивши цей рецепт — не сумнівалася жодної хвилини. Дуже вже ми полюбляємо куряче м’ясо в ансамблі із солодкуватими фруктами-ягодами.
Найніжніші котлетки по-гавайськи з кукурудзою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3183
Соковиті, малокалорійні, просто тануть у роті. На мій погляд — це ідеальна рецептура курячих котлеток.
Курка по-грузинськи «Шкмерулі»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5479
Ця страва походить від назви Рачинського села Шкмері. Кажуть (за достовірність не ручаюсь), що вона стала результатом селянської ощадливості. Для її приготування один селянин просто використав те, що було під рукою. Проте тепер це дуже популярна і дуже смачна страва грузинської кухні!
Кабачки, фаршировані м’ясом та рисом в сметанно-томатному соусі
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 7674
Пропоную вам рецепт фаршированих кабачків, які начиняються фаршем на основі рису. Страва не складна, проте дуже смачна.
Лазанья Болоньєзе – традиційна страва італійської кухні
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 5381
Класична лазанья складається з п'яти шарів, але якщо у вас вийде лише три, в цьому немає нічого страшного.
Курячі крильця з вишнями
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3027
Крильця за цим рецептом виходять дуже ніжними, а вишня, якнайкраще, відтіняє м'ясо своєю кислинкою і ледь помітним легким ароматом. Крім того, вишневий сік, змішуючись із іншими інгредієнтами, утворює дуже смачний соус, який доповнить не лише м'ясо, а й будь-який гарнір.
Кабачкові кекси з куркою та сулугуні
м`ясо та субпродукти, овочеві страви, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 5630
Ці кекси з кабачків містять мінімум калорій, але при цьому дуже смачні й легко готуються.
1 « 31 32

33