Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Порадник
В яких формах паска смачніша?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 13793
На які лише хитрощі не йдуть господині, аби їхні паски були найкрасивішими й найпрезентабельнішими!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 13793
На які лише хитрощі не йдуть господині, аби їхні паски були найкрасивішими й найпрезентабельнішими!
Дегустаційна зала: який молочний шоколад смакує найкраще?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4890
Заодно спробували визначити, в яких плитках найбільше горішків.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4890
Заодно спробували визначити, в яких плитках найбільше горішків.
Дієтолог Альона Брянцева: «В піст на вашій кухні повинен бути запас овочів, плодів, горіхів та зелені»
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2734
За словами лікаря, харчування людини, яка постить, має бути ще різноманітнішим, ніж у тієї, яка посту не дотримується
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2734
За словами лікаря, харчування людини, яка постить, має бути ще різноманітнішим, ніж у тієї, яка посту не дотримується
Їжа з приставкою «еко» і з чим її їдять
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6106
Органічні продукти можна купувати не лише в спеціалізованих крамницях, але й у магазинах, аптеках та на базарі
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6106
Органічні продукти можна купувати не лише в спеціалізованих крамницях, але й у магазинах, аптеках та на базарі
Капкейки — це маленькі порційні тортики, які прикрасять будь-яке свято
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 13613
Все про ці мініатюрні кулінарні шедеври знає хмельничанка Наталя Сова, яка ось уже три роки займається випіканням тортів на замовлення.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 13613
Все про ці мініатюрні кулінарні шедеври знає хмельничанка Наталя Сова, яка ось уже три роки займається випіканням тортів на замовлення.
Дегустаційна зала: Як обрати печиво «Соломка»?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4571
Солона або солодка, з цибулею, маком або кмином — соломка ідеально підходить для перекусу, і саме її ми вважаємо безпечним продуктом. Чи так це насправді, дізнавалися кореспонденти сайту «Є».
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4571
Солона або солодка, з цибулею, маком або кмином — соломка ідеально підходить для перекусу, і саме її ми вважаємо безпечним продуктом. Чи так це насправді, дізнавалися кореспонденти сайту «Є».
Анна Гайбура виготовляє букети, які не лише милують око, а котрі ще й можна... з’їсти
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 13933
Композиції складаються зі свіжих фруктів, овочів, ласощів та інших смаколиків
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 13933
Композиції складаються зі свіжих фруктів, овочів, ласощів та інших смаколиків
Вергуни, балабушки та кльоцки: хто є хто в українській кухні?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5935
Традиційні та забуті борошняні страви.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5935
Традиційні та забуті борошняні страви.
Різдвяні страви в різних країнах: англійці готують пудинг, німці печуть штолен
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 9560
Практично в кожній країні є свої особливості святкування Різдва, у тому числі й кулінарні.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 9560
Практично в кожній країні є свої особливості святкування Різдва, у тому числі й кулінарні.
Святковий декор: прикрашаємо стіл до Нового року
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2507
Чим яскравішим і різноманітнішим буде дизайн новорічного столу, тим більше він сподобається господареві 2017 року – Вогняному Півню
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2507
Чим яскравішим і різноманітнішим буде дизайн новорічного столу, тим більше він сподобається господареві 2017 року – Вогняному Півню