emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Порадник

Секрет ідеальної картоплі в «мундирі» для салатів
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4113
Прошу не кидати в мене тапками, адже що може бути простіше, ніж варена в шкірочці картопля? Як не дивно, цей процес можна вдосконалити, якщо дотримуватися певних правил.
Щоб паска не черствіла
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 13469
Найпростіший спосіб зберегти великодній хліб м’яким та свіжим — покласти в ємність, де він зберігається, скибочку яблука.
Паска повністю готова лише на другий день
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2060
Тісто, з якого готується паска — дріжджове. Однак, воно відрізняється від звичайного тим, що для його приготування потрібно більше жиру та яєць.
Кожен колір крaшанки має певну символіку
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2882
Це оберіг і найкращий великодній подарунок друзям і близьким.
Немає холодцю без хрону
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2624
Кореспонденти газети «Є» в рамках чергової дегустації дізнавалися, який хрін покласти до великоднього кошика
«Декупаж на великодніх яйцях можна зробити за допомогою білка»
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 10013
У цьому нас запевнила майстриня Віра Шиміліна, яка вже не один рік поспіль із успіхом користується цією технікою декорування й оздоблення крашанок.
Подружжя Лук’яненків із Кам’янець-Подільського захопилися виготовленням натуральних цукерок, хлібців та казинаків
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3060
Молоді люди займаються природним органічним землеробством та всіляко намагаються зберегти дари, які дає нам природа
Паска повністю готова лише на другий день
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3120
Тісто, з якого готується паска — дріжджове. Однак, воно відрізняється від звичайного тим, що для його приготування потрібно більше жиру та яєць.
Що смачніше — банош чи мамалига?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 8616
Про це дискутували українські шеф-кухарі на першому з’їзді досліджувачів подільської кухні
Розрізаємо бісквіт на коржі рівно та красиво
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 23605
Запорука ідеального кондитерського виробу — це не тільки правильне випікання з відповідним температурним режимом, а й рівний розріз бісквіта на коржі.
1 « 12 13

14

15 16 » 21
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо