emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Порадник

Битва спагеті: тверді проти м’яких
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4111
Ми продовжуємо розкривати секрети вибору улюблених продуктів.
Ідеальна банка: обираємо якісні овочеві консерви
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3397
Секрети магазинної консервації розкриває керівник із якості одного з подільських плодо-консервних заводів Ірина Суконік
Типові помилки обсмажування риби
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3908
Риба — це смачна та корисна їжа, яка смажиться досить швидко. Озброївшись кухонною книгою і начепивши фартух, гордою ходою шеф-кухаря ви йдете на кухню і ось що ви робите не так.
Хитрощі запікання в фользі
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5448
Рулон фольги — один із тих аксесуарів, без яких не обходиться жодна кухня. Але їжа, приготована у цій сріблястій «упаковці» не буде смачною і соковитою, якщо не застосувати до неї кілька нескладних хитрощів.
Як реанімувати черствий хліб?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2980
Буває так, що зранку не хочеться йти за свіжим хлібом, ще й вчорашнього достатньо залишилося. Відсвіжування за допомогою пари не можна назвати моїм улюбленим методом: дуже довго й не надто смачно. Хочу поділитися дуже смачним способом реанімувати черствий хліб.
Як правильно нарізати кавун?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5460
Це найпростіший варіант нарізання кавуна. Такі скибочки зручно брати навіть однією рукою і їсти їх можна естетично, не забруднюючи обличчя та руки. Крім того, кавун залишається практично без кісточок.
Ідеальне тісто для вареників та пельменів робиться на мінералці
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 119778
Воно завжди виходить повітряним, еластичним та м’якеньким, а також не липне ні до рук, ні до столу. Крім того, тісто на мінеральній воді не рветься, а вареники після варіння не злипаються. А це чи не найголовніше?
Путівник у світі спецій та прянощів
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2313
Спеції та прянощі — це ті продукти, які перетворюють приготування їжі в магію. Якщо, звісно, навчитися вдало змішувати їх.
Як заготовити бульйон про запас?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5326
Ніякі кубики бульйону типу «Кнор», «Галіна Бланка» чи «Магі» не зрівняються з домашнім наваристим бульйоном. Але він не завжди є під рукою і термін його зберігання мінімальний. Це якщо не знати деяких хитрощів…
"Народна" дегустація: хороше морозиво тане повільно
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3198
Працівники редакції вирішили протестувати найпопулярніші на Хмельниччині марки шоколадного пломбіру і з’ясувати, яке з них – найкраще
1 « 15 16

17

18 19 » 21
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо