emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Порадник

Світле пиво: висока ціна не завжди є запорукою ідеальної якості
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6168
У розпал “високого пивного сезону” “Проскурівський телеграф”, провівши чергову дегустацію, вирішив визначити найкращий світлий зразок “пінного”.
Як визначити якість вершкового масла?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5002
Смак вершкового масла знайомий нам з раннього дитинства.
Зателефонував, замовив, пообідав... або Як кореспонденти "Проскурівського телеграфу" їжу додому замовляли
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3854
Нещодавно в нашому місті розпочала свою роботу служба доставки їжі “Cook Drive”, головне гасло якої: “Обережно, дуже смачно!”
Секрет “правильного” сиру в його простій рецептурі
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 8519
Саме так стверджують експерти. Якісний “зернистий” складається лише з молока і «живої» закваска, не містить рослинних жирів і жодних домішок типу “загусників” та “затверджувачів”.
Тетяна Левкун: “Недостиглі овочі та фрукти містять вдвічі-тричі більше нітратів, ніж достиглі”
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2985
Усі, звісно, знають, що з ранніх овочів може бути більше шкоди, ніж користі.
Де в Хмельницькому ощасливлять любителя вареників?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5935
Ці «півмісяці» з тіста із різними начинками вважаються, нарівні з борщем, гордістю української національної кухні.
Родзинки: іранський продукт в українській обгортці
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4012
Родзинки кладуть у плов та мюслі, печуть із ним булочки, пироги та кекси, фарширують м'ясні страви та додають у салати.
Щоб домашня ковбаса була смачною, зіньківські господині радять готувати її з трьох видів м'яса
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 47426
Справжня зіньківська ковбаса продається лише в селі Зінькові, що на Віньковеччині — так вам скаже будь-який мешканець цього славнозвісного села, в якому чи не кожна третя сім'я — знавець “ковбасної справи” з діда-прадіда.
В якій “жерстянці” сардинка смачніша?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6588
Рибні консерви не такі корисні, як свіжа риба, проте у них є декілька суттєвих переваг: вони завжди під рукою, зберігаються довго й холодильник їм не потрібен.
Марина Прилипко: «Не всі «єшки» такі страшні, як їх малюють»
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3463
Всі ми добре знаємо, що булочки, тортики та тістечка мають бути не лише смачними, але і якісними.
1 « 17 18

19

20 21
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо