Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Торти
Шоколадний торт «Бій курантів» з вишневою начинкою
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5449
За основу в рецепті – вологий та пористий бісквіт «шоколад на окропі», який встигли оцінити та щиро полюбили безліч господинь.
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5449
За основу в рецепті – вологий та пористий бісквіт «шоколад на окропі», який встигли оцінити та щиро полюбили безліч господинь.
Торт-брауні з ягідним мусом і шоколадною панакотою
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4959
Дивовижний гармонійний смак, все чудово поєднується між собою. При цьому і коржі, і мусові шари як окрема пісня: вони феєричні, без перебільшення!
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4959
Дивовижний гармонійний смак, все чудово поєднується між собою. При цьому і коржі, і мусові шари як окрема пісня: вони феєричні, без перебільшення!
Лінивий медівник «Золоті кульки»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 3434
Смаколик для всіх, хто обожнює медівник, але терпіти не може панькатися з коржами!
торти
Світлана ЯСЬКОВА 3434
Смаколик для всіх, хто обожнює медівник, але терпіти не може панькатися з коржами!
Пиріг «Решето» (Poke Cake)
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 4161
Цей неймовірно ніжний та смачний десерт чимось навіть трішки нагадує славнозвісний «Тірамісу». Смак у нього м’який та вершковий, як у морозива!
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 4161
Цей неймовірно ніжний та смачний десерт чимось навіть трішки нагадує славнозвісний «Тірамісу». Смак у нього м’який та вершковий, як у морозива!
Торт «Наполеон» із шоколадно-вершковим кремом і малиною
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4478
Десерт просто фантастичний — ніжний, шоколадний, буквально оксамитовий!
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4478
Десерт просто фантастичний — ніжний, шоколадний, буквально оксамитовий!
Банановий «Наполеон»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4805
Нетрадиційна, незвична, проте дуже смачна інтерпретація всіма улюбленого десерту.
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4805
Нетрадиційна, незвична, проте дуже смачна інтерпретація всіма улюбленого десерту.
Торт без випікання з печива «Марія» (португальська кухня)
Світлана ЯСЬКОВА 14069
Швидкий та ніжний у приготуванні десерт, який буквально тане в роті після просочування!
Світлана ЯСЬКОВА 14069
Швидкий та ніжний у приготуванні десерт, який буквально тане в роті після просочування!
Торт «Шоколадний Наполеон» із двома видами крему
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4361
Смаколик виходить дуже незвичним – одночасно розсипчастий, трохи хрусткий, листковий, не сильно вологий та не сухий. Але незмінно та беззаперечно неймовірно смачний!
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4361
Смаколик виходить дуже незвичним – одночасно розсипчастий, трохи хрусткий, листковий, не сильно вологий та не сухий. Але незмінно та беззаперечно неймовірно смачний!
Вертикальний карамельний «Медівник»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5537
Рецепт знайшла в авторській книжці талановитого кулінарного блогера та фудфотографа Вікторії Мельник «Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти – легко!», яку взяла у нашій редакційній бібліотеці.
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5537
Рецепт знайшла в авторській книжці талановитого кулінарного блогера та фудфотографа Вікторії Мельник «Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти – легко!», яку взяла у нашій редакційній бібліотеці.
Торт Тірамісу від Крістофа Фельдера
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5420
Це найсмачніший кавовий десерт, який мені доводилося готувати та куштувати!
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5420
Це найсмачніший кавовий десерт, який мені доводилося готувати та куштувати!