emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Торти

Пісний маково-апельсиновий торт із консервованими ананасами
торти, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 17909
Пишний, ніжний, із яскраво вираженим апельсиновим ароматом та ненав’язливою ноткою консервованих ананасів.
Торт «Наполеон» на пиві із заварним кремом та вишнею
торти
Світлана ЯСЬКОВА 13250
Для всіх солодкоїжок ще одна варіація улюбленого всіма тортика.
Гарбузовий торт із сирно-вершковим кремом
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5846
Гарбузова випічка найдомашніша! Вона зігріває в негоду чудовим ароматом, своїм розкішним яскраво-помаранчевим кольором, подарує відчуття комфорту й затишку.
Торт-суфле «Маршмелоу» без випікання
торти, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 5703
Ще один неймовірний смаколик від мого улюбленого кондитера Андрія Рудькова. Готувати за його рецептами – це одночасно і виклик своїм кулінарним навичкам, і неабияка насолода!
Багатошарові листкові тістечка з сьомгою, ікрою та авокадо
закуски, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3482
Яскрава святкова закуска, яка прикрасить будь-який стіл і порадує чудовим смаком.
Торт-брауні з бананами й шоколадним мусом
торти, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 4500
Це одна з тисяч варіацій популярного американського десерту, яка цілком заслужено займе свою нішу у вашому серці.
Гелеві, сухі чи натуральні: якими барвниками підфарбовувати креми та тісто?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 31797
Для створення яскравих і цікавих кольорів і забарвлень домашніх ласощів без їхнього використання не обійтися.
Тістечко «Мільфей» із конфітюром і малиною
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 5952
Поєднання листкового тіста, яке буквально тане у роті, найніжнішого крему, ароматного конфітюру й свіжої малини утворює просто божественний смак.
Торт «Різдвяне поліно» (Буш де Ноэль)
торти
Світлана ЯСЬКОВА 7635
Французький смаколик, який традиційно подається на різдвяний стіл як символ щастя.
Як оздобити новорічний торт?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5282
Секрети декорування сучасних десертів із дзеркальною глазур’ю розкриває кондитер Оксана Бондаренко.
1 « 1 2 3

4

5 6 » 10
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо