emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо

food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Торти

Пляцок «Хвилі Дунаю»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 11510
Ніжне бісквітне тісто вдало доповнює пудинговий крем, а вишня надає неповнторної кислинки. Дуже смачний торт — легкий, не солодкий, практично невагомий!
«Трюфельна гірка» або Фальшивий торт
торти, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 4512
Якщо вам ліньки пекти справжній бісквіт, «гратися» з тістом, виготовляти тістечка для гостей, спробуйте цей смаколик – ні в кого язик не повернеться назвати це НЕ тортом!
Мега-шоколадний пиріг «Шоко тріо» без яєць та вершкового масла
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 5996
Мінімум продуктів, мінімум часу і у вас на столі прекрасний супер-вологий шоколадний тортик.
Торт «Чорнослив у шоколаді» із сирним кремом та горіхами
торти
Світлана ЯСЬКОВА 9051
Ніжне, смачне, ароматне диво, яке вам захочеться повторити знову і знову!
Торт «Франкфуртський вінок» - королівський смаколик
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5300
Він хоча й простий у приготуванні, але неймовірно смачний і ніжний. Дивовижно гармонійне поєднання ванілі, лимона, вишні та фундуку!
Торт «Червоний оксамит» («Red Velvet») - улюблений десерт американців і канадців
торти
Світлана ЯСЬКОВА 21736
Яскраво-червоні вологі та пористі коржі, які просто тануть у роті, обрамленні найніжнішим білосніжним сирно-вершковим кремом… Цей смаколик хочеться куштувати знову і знову!
Тришаровий торт «Деліс» із персиками
торти
Світлана ЯСЬКОВА 5192
Це надзвичайно смачні ласощі, які складається з пухкого бісквіту, ароматних персиків у желе та шоколадно-вершкового суфле… І все це під шоколадним ганашем!
Хороша цукрова пудра — запорука вдалої мастики для торту
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5762
У цьому мене запевнила талановитий кондитер Наталя Сова. Жінка каже, що готову солодку масу зручно зберігати в холодильнику в звичайному пакеті, а за необхідності — просто розігрівати в мікрохвильовці.
Літній тортик без випікання з черешнею, бананами та шовковицею
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4135
Цей смаколик користується у господинь дуже великою популярністю, оскільки він легкий, ніжний і дуже красивий. Тим більше, що фрукти та ягоди для його приготування можна обирати на свій смак.
Тістечко «Королівський мармур», або Вдосконалена угорська ватрушка
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 5146
Смаколик за консистенцією та смаком дуже нагадує ніжнійший сирник або ж чізкейк. А за зовнішнім виглядом не поступається багатьом тортам!
1 « 3 4

5

6 7 » 10