ye-logo.v1.2

На вихідні до Кам’янця завітає півтори тисячі лицарів, принцес та ремісників

Культура 2519
Фото: з архіву редакції

Три вихідних дні, що виникли у зв’язку із Днем Конституції, — чудова нагода з’їздити у Кам’янець-Подільський на фестиваль середньовічної культури “Форпост”.

Якщо можливості поїхати на три дні немає, можна виділити на мандрівку і один день, адже програма фестивалю дуже насичена.
Очікується приїзд півтори тисячі учасників, які влаштують для глядачів видовищні лицарські бої: одиночні та групові поєдинки, масові битви, професійні бої без правил, а також турніри із лучної й арбалетної стрільби. Поціновувачі краси та мистецтва зможуть насолодитися середньовічними танцями та фешн-показом середньовічної моди, а найдопитлівиших зацікавлять майстер-класи із гончарства, ковальства, ювелірної справи та інших ремесел.
Для меломанів зранку до вечора звучатимуть балади під акомпанемент ліри, волинки, лютні та інших рідкісних інструментів, а ввечері усіх учасників та гостей фестивалю згуртує фаєр-шоу і концерт за участі українських, російських та білоруських гуртів.
За словами організаторів, цьогорічний фестиваль відрізнятиметься від попереднього великим масштабом, адже розгорнеться він не тільки у Старому Замку, але й на прилеглій території (Новий Замок), яка часто залишається поза увагою відвідувачів фортеці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую