ye-logo.v1.2

На гостину до Миколая

Культура 2639
Фото: автора

У Кам’янці-Подільському вже повним ходом працює резиденція Святого Миколая, який 21 грудня передасть повноваження та посох Діду Морозу

Поринути у різдвяно-новорічну атмосферу, написати чи залишити написаний вдома лист із мріями та замовленнями на 19 грудня, взяти участь у відгадуванні загадок та веселих динамічних конкурсах із казковими героями, цікавих майстер-класах. А ще – загадати бажання на колінах у господаря резиденції, розповісти вірша чи заспівати пісеньку й отримати за це символічні смаколики, або, якщо заздалегідь подбали батьки, щось посолідніше – ви зможете все це зробити у найбільшій на Поділлі резиденції Святого Миколая. Знаходиться вона у самісінькому центрі старовинного Кам’янця-Подільського, неподалік від Ратуші та головної ялинки міста, на території готелю «Reikartz».
Як по секрету розповів нашому кореспонденту Святий Миколай, що йому тільки не замовляють! «І шоколад, від якого не псуються зуби, і папужок, – зізнається він. – А один хлопчик написав, що має планшет за 400 гривень, а хоче знайти під подушкою за 800… Дорослі теж вірять у казку. Гостюючи з дітьми у моїй резиденції, на всяк випадок, сідають на коліна й загадують бажання…»
Особливість Кам’янець-Подільської резиденції у тому, що господарюватиме у ній не лише Святий Миколай, а й Дід Мороз, який 21 грудня отримає усю повноту своїх повноважень. Він зустрічатиме маленьких гостей, їхніх батьків та гостей міста до кінця різдвяно-новорічних свят.
До речі, резиденція працює щодня, з 10 до 17 години. Але щось особливе залишене на вихідні. У суботу з 15.00 до 17.00 на дітлахів чекатимуть ігри, конкурси та танці за участю господаря резиденції, його помічників та святкових героїв. Коштує таке задоволення – 30 гривень. А у неділю для маленьких гостей організовуватимуть творчі майстер-класи з написання листа до господаря резиденції, виготовлення святкової листівки чи ялинки.
Організатори цієї новорічно-різдвяної казки вірять, що завдяки їхній резиденції зросте інтерес до зимового Кам’янця-Подільського не лише у подолян, а й туристів з сусідніх регіонів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую