ye-logo.v1.2

Хмельничан навчали танцювати запальну сальсу (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 3089

Хореографи з різних українських міст, а також з Аргентини, провели майстер-класи у нашому місті.

Протягом двох днів у Хмельницькому відбувався фестиваль “El Amor a la Salsa”. Хореографи з Києва, Харкова, Одеси, Львова, Миколаєва та інших міст з ранку до вечора навчали хмельничан азам та тонкощам сальси, бачати, кізомби, ча-ча-ча, реггетону та інших соціальних латиноамериканських танців. Завітали у наше місто і засновник руху “Salsa club Ukraine” кубинець Рональдо Пауль та гість із Аргентини Адріан Рандазо. Кожен танцювальний день завершували запальні вечірки, де учасники фестивалю могли на практиці випробувати набуті знання та подивитися на яскраві виступи професіоналів.


Таким чином студія “Salsa club Khmelnitsky” відзначила рік від заснування.
“Коли танцюєш, оживає твій внутрішній світ. Після складного робочого дня люди приходять на тренування і забувають про втому”, - розповідає керівник студії “Salsa club Khmelnitsky” В’ячеслав Мерінов.


На його думку, цей фестиваль за участю провідних хореографів України — важлива подія для нашого міста, можливість для хмельничан захопитися латиноамериканськими танцями та гарно провести час.


“На Кубі люди народжуються у цій музиці, вміють танцювати з пелюшок, хай і не на професійному рівні. Європейцям найважче розслабитися і вловити почуття ритму. Музику слід слухати не лише вухами, а й серцем, - розповідає засновник “Salsa club Ukraine” Рональдо Пауль, який майже 30 років живе в Україні. - Наша організація покликана розвивати кубинську та латиноамериканську культуру в Україні. Зараз ми маємо 13 філіалів у різних містах, у Києві навчається близько півтисячі танцюристів”.

Засновник “Salsa club Ukraine” Рональдо Пауль майже 30 років живе в Україні.
За його словами, танці не лише підіймають настрій та сприяють гарній фігурі, вони навчають етикету, допомагають людині розвиватися у різних напрямках.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую