ye-logo.v1.2

«Я артист» фінішує грандіозним фінальним гала-концертом (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 4094

На ньому не лише визначаться переможці проекту, а й заспівають фіналісти українських талант-шоу, які приїхали підтримати подільські таланти

 До Хмельницького завітав цілий «десант» українських співаків, які прославились завдяки участі у різноманітних талант-шоу: Олександр Кривошапко (фіналіст шоу «Х-фактор»), Галина Безрук (півфіналістка шоу «Голос країни. Нова історія), Катерина Грачова (півфіналістка «Голосу країни»), Олена та Поліна Ніколаєнко (фіналістки «Україна має талант – 5», а також італієць Розаріо, який має право на виконання пісень Адріано Челентано. А все для того, щоб взяти участь у фінальному гала-концерті проекту «Я-артист», виступивши на одній сцені разом із талановитими подолянами. «На Хмельниччині є чимало людей, які співають для «себе та для мами», хоча їхня творчість заслуговує набагато ширшої аудиторії, – каже «мама» проекту, режисер Ольга Бексяк. – Тому мета «Я-артист» – пошук, відкриття та підтримка нових талантів серед наших земляків. У кастингу взяли участь більше 130 чоловік з різних куточків області віком від шести до 60 років. До фіналу дійшли лише 15. Хто стане переможцем проекту, отримає приз глядацьких симпатій, а також нашого продюсерського центру «Я-артист», дізнаємось вже сьогодні ввечері».

До речі, головним гостем проекту, ім’ям якого привертали увагу до фіналу проекту, обіцяв стати відомий співак, виходець з Хмельницького Олександр Пономарьов. І хоча на прес-конференції з журналістами його не було, організатори обіцяють, що він обов’язково приїде до Хмельницького ввечері, щоб стати одним із поважних членів журі проекту й заспівати з талантами Хмельниччини.
Фінальний гала-концерт відбудеться сьогодні, 1 квітня в обласному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького. Початок о 19.00. Ціна квитків – 100-200 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую